"Солодка" афера: як чернівчанка пенсіонерам мед продавала

"Солодка" афера: як чернівчанка пенсіонерам мед продавала

У пастку жінки, яка продавала мед та обкрадала клієнтів, потрапило двоє пенсіонерів з Тернополя.

В пастку крадійки в Тернополі потрапила 88-річна місцева мешканка. За 200 гривень придбала дві літри меду, але втратила 2000 гривень. Потерпіла розповіла, що до неї під приводом продажу меду зайшла до квартири невідома жінка. Вона запропонувала купити товар за доступною ціною. Продавець почала спілкуватися з пенсіонеркою, а в ході розмови дивилася звідки бабуся дістає гроші.

Коли старенька розрахувалася, невідома її відволікла, викрала зі сховку дві тисячі гривень і пішла. Зникнення грошей потерпіла виявила лише через три дні. І одразу звернулася за допомогою до поліції. Бабуся описала підозрювану.

За словами Віктора Демчана, начальника сектору відділу кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції, її опис співпав з описом, який надав того ж дня ще один потерпілий. 67-річний тернополянин також купував мед у невідомої, яка подзвонила у двері його квартири. Він впустив незнайомку.

Відео дня

Мед чоловікові сподобався і тернополянин попросив залишити номер мобільного, аби передзвонити і дозамовити ще солодкого продукту. Продавець погодилася, а коли виходила з помешкання, прихопила й мобільний телефон пенсіонера.

Відсутність засобу зв’язку чоловік виявив за кілька годин і про крадіжку повідомив на лінію “102″. Суму збитків оцінив у чотири тисячі гривень.

Допоки тернополянин давав покази, працівники карного розшуку Тернополя уже встановили місце перебування підозрюваної. Допоміг у пошуках номер мобільного, який продавець меду залишила черговому “клієнту”.

Підозрювана – 37-річна жителька Чернівецької області. Саме туди вона повернулася після злочинних “заробіток”. На території сусідньої області її і піймали та доправили в Тернопіль. У скоєному жінка зізналася. Їй інкримінують статтю 185 частина 1 ККУ – крадіжка. Перевіряють чернівчанку і на причетність до аналогічних злочинів.

Працівники поліції звертаються мешканців міста та області не впускати до своїх помешкань сторонніх осіб, не купувати у незнайомців жоден товар навіть по неймовірно дешевих цінах, оскільки приємний продавець та співрозмовник може виявитися злодієм. Якщо ж ви чи ваші родичі потрапили в пастку зловмисників, то не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію “102″.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up