Таксиста, якого підозрюють у зґвалтуванні пасажирки, звільнили з-під варти


Таксиста, якого підозрюють у зґвалтуванні пасажирки, звільнили з-під варти
  • Підозрюваному запобіжний захід не обирали.
  • На сьогодні важко сказати – був факт зґвалтування, чи ні.
  • Такі розслідування тягнуть за собою чималу кількість експертиз.

Таксист, якого підозрюють у зґвалтуванні пасажирки – на волі.

Йому оголосили підозру, однак суд звільнив його з-під варти без обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, пасажирка звинуватила таксиста у зґвалтуванні.

Відео дня
  • Є тенденція, що під час зґвалтувань вчиняються насильницькій дії, які супроводжуються нанесенням тілесних ушкоджень, розриванням одягу, - каже Олександр Богомол. - В даному випадку в нас є факт: тернополянка звинуватила таксиста, що під погрозою ножем було здійснено зґвалтування.

Дуже важко доводити такі випадки, каже Олександр Богомол. Адже тілесних ушкоджень на жінці не було, одяг залишився неушкодженим.

  • На сьогодні важко сказати – був факт зґвалтування, чи ні, - каже Олександр Богомол. – Є звинувачення з боку потерпілої і є позиція особи, яку звинувачують і яка стверджує, що такого факту не було.

Злочин набув резонансу. І для того, аби задокументувати та здобути речові докази у цій справі, підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу, пояснив очільник тернопільської поліції.

  • Йому було оголошено підозру, - повідомив пан Богомол. – На третій день суд його звільнив з-під варти без запобіжного заходу.

Такі розслідування тягнуть за собою чималу кількість експертиз: судово-медичних, біологічних, цитологічних, балістичних – двох ножів, які були вилучені в автомобілі.

  • Встановлюємо ми і свідків та очевидців можливої посадки чи висадки пасажирки, - каже Олександр Богомол. – Результати оприлюднювати, звичайно, не будемо. Їх долучать до матеріалів справи.

 Це справа – приватного обвинувачення, пояснив Олександр Богомол. Саме тому в головному управлінні нацполіції не давали жодної інформації з цього приводу, адже тут йдеться про конфіденційні дані. І розголошення та розповсюдження попередньої інформації, можливо, зашкодило й документуванню злочину.

  • За цим фактом буде проведене службове розслідування, матеріали будуть скеровані до прокуратури, - повідомив Олександр Богомол. – І там вже буде прийняте юридичне рішення. Такі речі розголошувати не можна – в т.ч. і без дозволу потерпілої сторони. Керівником органу досудового розслідування направлено лист до управління патрульної поліції про обмеження розголошення інформації у кримінальних провадженнях.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Джордж

    І якби вона була твереза а не в гавно то хер би її хто насілував .....
  • Джордж

    ага я не думаю шо його мама ходить по блядобарам до 6 ранку
  • Olena Kovalenko

    Інна це просто такі ж за..дроти як і той таксист , ненавидять слабку половину людства ,сміливі тільки по друкуванню таких коментів, так в житті і женняться на таких яких вини описують нерозуміючої  самі що вони і винні в своєму нещастю склавши образ ідеальної в себе в голові і рівняючи всіх під одну копірку, висновок один мама не вклала їм в голову що таке повага до жінки бо коли чоловік так паплюжить чужу жінку в якої горе тоді однозначно і не поважає матір свою, жаль мені вас тому що в житті ви буде завжди нещасні

    Джордж reply Olena Kovalenko

    незнаю на скільки поважає але я думаю його мама не лазить по блядобарах до 6 ранку....
  • Olena Kovalenko

    тобі треба серйозно переглянути свій раціон, для інтелекту корисна, наприклад, риба, а тобі її явно не вистачає.

    Астахова Інна reply Olena Kovalenko

    Не факт що цей коли не будь не вчинить подібного з вашою близькою людиною.нехай і при інших обставинах...а ви потішаєтесь.. Черствість відсутність співпереживання і безпідставна зневага...якщо коротко ОГИДНО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up