Поліція розшукує трьох чоловіків, які пограбували таксиста

Поліція розшукує трьох чоловіків, які пограбували таксиста

Троє невідомих зупинили таксі і замовили поїздку до Чорткова та назад. Проте уже повертаючись до Тернополя, погрожуючи розправою, пограбували його приблизно на суму 1500 тис. грн.

Про інцидент "20 хвилин" повідомив читач Юрій. 

- 4 січня був напад на таксиста "549", - каже читач. - Троє сіли в Тернополі, і біля Чорткова його підрізали чи погрожували.

В службі таксі "549" кажуть, що не чули про інцидент, тому підозрюють, що це міг бути таксист іншої служби. Однак стовідсотково заперечити цього не можуть.

Відео дня

В поліції підтвердили факт, що пограбували таксиста. Тепер чоловіків, причетних до злочину, розшукують.

- Уже повертаючись до Тернополя, один з клієнтів попросив зупинитися, повідомляють в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області. - Чоловік послухався, а невідомі, погрожуючи розправою, забрали у нього гроші, два мобільних телефони і після цього втекли. Телефони таксист знайшов через деякий час неподалік. Суму збитків потерпілий оцінив в 1500 гривень. 

Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесені до ЄРДР із правовою кваліфікацією ч.2 ст. 186 КК України. Триває слідство.

Прикмети розшукуваних:

Перший чоловік приблизно 35-40 років, середньої тілобудови, ростом біля 175 см. Був одягнутий у світло коричневу полотняну куртку без капюшона, сині джинси.

Другому невідомому на вигляд 35-40 років. Середньої тілобудови та зростом біля 170 см. Одягнутий у чорну шкіряну куртку без капюшона та чорні джинси. Зовні схожий на особу ромської національності.

Третій підозрюваний також 35-40 років, середньої тілобудова та зростом 170 см. Був одягнутий у чорну балонову куртку без капюшона, чорні джинси.

Усі троє, каже потерпілий, розмовляли суржиком та ламаною російською мовою.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто бачив схожих людей, повідомляти на лінію "102" або за номерами (03552) 2-12-45, (067)350-71-80 - чергова частина Чортківського відділу поліції, сектор кримінальної поліції - (097)176-96-16.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • бурундук

    водій тоже странний - повіз якихось сєпарів хто зна куда
  • тойво

    а могли відібрати машину а то і здоровя.за 1500грн буде мав науку.як попередження.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up