На Борщівщині застрелили двох поліцейських. Загалом четверо загиблих (оновлено)

На Борщівщині застрелили двох поліцейських. Загалом четверо загиблих (оновлено)

45-річний чоловік через ревнощі убив власну жінку з мисливської рушниці у с. Бабинці. Поліцейські прибули на виклик 22 серпня, близько 20.30. Спочатку злочинець поранив одного поліцейського. З часом, коли чоловіка намагались вгамувати, - убив ще двох правоохоронців. Тепер і самого стрільця немає серед живих.

На Борщівщині – четверо загиблих і один поранений.  

Серед загиблих – двоє поліцейських, жінка і чоловік. Ще один поліцейський з простріленою ногою в лікарні.

Як вдалось нам дізнатись від власних джерел, чоловік тиждень тому приїхав з Польщі. Жінка – лишень вчора. Припускають, що він приревнував її. Хтось зателефонував до поліції і повідомив, що чоловік застрелив свою жінку. На місце виїхали поліцейські.  

Відео дня
  • Він застрелив її у хліві, ноги були надворі, - розповіло "20 хвилин" джерело. – Сидів збоку, курив. Приїхали поліцейські – намагались вести з ним переговори. Він казав, що ще себе застрелить – і все буде нормально.

Якоїсь миті чоловік зірвався і почав стріляти. Одному поліцейському прострелив ногу. Чоловіка госпіталізували. Другого - на смерть. Коли почався штурм – загинув ще один поліцейський.

Зараз, як повідомило нам джерело, - і чоловіка немає серед живих. Поліцейські були змушені застосувати табельну зброю. У поліції повідомляють, що стрільця ліквідували під час штурму.

Стали відомі імена загиблих поліцейських:

30-річний Олександр Рудик, оперуповноважений Борщівського відділення поліції, майор поліції

31-річний Андрій Чернятинський, інспектор Борщівського відділення поліції, капітан поліції.

23 серпня у ГУ Нацполіції в Тернопільській області оголосили Днем скорботи.

За неофіційною інформацією: на Тернопільщину приїде глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе, щоб з'ясувати, чому правоохоронці були бронежилетів.

На місце виїхали керівники головного управління Нацполіції.

Олександр Богомол начальник УМВС України в Тернопільській області

Читайте також:  Про те, що тато застрелив маму, повідомив у поліцію син, який втік з дому городами. Подробиці трагедії на Борщівщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (50)
  • Владимир Бойко

    Ірина белякова коли пишете статтю то беріть інтервю у людей які там були бо ваша стаття це так як розповідь бабок біля хати

    Ірина Белякова reply Владимир Бойко

    Перегляньте інші матеріали на цю тематику. В них саме інформація від людей, які були на місці події.
  • Владимир Бойко

    Не поліція а звичайна міліція подивітся на форму вони ще не переатестовані в поліцію
  • Владимир Бойко

    Олександр Богомол Наші прапори сьогодні з чорним окрасом. Зранку загинуло дві чудових людини. Два Офіцери з великої букви. Один помер у мене на руках. Їх кров не засохне в наших душах. Спочивайте з Богом. Ви пишете сами не знаю чи шо може ви траву курити коли статті робите до вашого відома Рудика вбили до приїзду богомола а Чернятинський загинув на руках в дільничого Борщівського Олега Борщівський це фамілія який куски легенів витягував в андрія з рота шоб він дихав а богомол з горбиком горбик нач борщів рв сиділи в корчах після цього що сталося треба як завжди найти козла отпущенія і вони найшли це зам нач борщів рв проти якого порушили кримінальну справу але самі включіть мозги і подумайти чого відповідае козел отпущенія якшо на місці події був богомол то це по його вині Чернятинського андрія застрілили бо він неправильно закерував операціею то богомола треба наказати бо в таких випадках відповідае вище стоячий керівник а тоді вищестоячий на місті події був богомол возьміть інтервю в Олега Борщівського а не пишіть піар богомолу.

    Ссылка на источник: http://te.20minut.ua/Kryminal/u-borschovi-zastrelili-dvoh-politseyskih-zagalom-chetvero-zagiblih-10536373.html

  • Leonid Lytvyn

    А яким чином цей неадекват отримав дозвіл на зброю? І якщо вона в нього нелегальна, то куди дивився дільничний інспектор? І чи дозволено просто так розгулювати із спорядженою мисливською зброєю по селу? Чому ніхто ці запитання не задає і чи хтось відповість за цю безконтрольність?

    Ссылка на источник: http://te.20minut.ua/Kryminal/skilki-vin-yiy-krovi-popiv-a-vse-odno-znovu-razom---podrobitsi-borschi-10536708.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up