На Тернопільщині у салоні "Крайслера" поліцейські виявили зброю та наркотики

На Тернопільщині у салоні "Крайслера"  поліцейські виявили зброю та наркотики

За кермом елітного автомобіля перебував 29-річний житель Чорткова. 

Автівку зупинили співробітники групи реагування патрульної поліції Чортківського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху. Стан водія викликав підозри щодо наркотичного сп’яніння, проте на місці пройти огляд молодий чоловік відмовився, повідомляє відділ комунікації поліціх Тернопільської області.

У ході спілкування поліцейські помітили в салоні підозрілі предмети. Під час огляду було виявлено пістолет, 65 набоїв, а також речовини у вигляді порошку та таблеток, схожі на наркотичні.

Що це за зброя, та чи належать вилучені речовини до наркотичних – слово за експертами. Речові докази направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю.

Якщо експертиза підтвердить, що вилучені порошок та таблетки є нарковмісними препаратами, чортківчану доведеться відповідати ще й за зберігання наркотиків.

Нагадаємо, два пістолети, магазини, патрони, кастет, кайданки та велику суму грошей виявили правоохоронці в BMW 530, яке рухалося Тернопільщиною дорогою Тернопіль – Львів – Рава-Руська 29 жовтня минулого року. Патрульним поліцейським надійшло орієнтування про те, що на трасі М-09 (Тернопіль – Львів – Рава-Руська) рухається автомобіль BMW 530, водій та пасажири якого, можуть бути причетними до вчинення особливо тяжких злочинів, повідомляла патрульна поліція Тернопільської області. За кілька хвилин на стаціонарному посту «Зборів», патрульні помітили вищевказаний транспортний засіб та одразу ж зупинили його.
За кермом автівки перебував 23-річний водій, який під час розмови з патрульними помітно нервував та підозріло себе поводив.

Довідка

Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами

1. Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу -

караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

2. Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу -

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Читайте також BMW з джентельменським набором бандитів зупинили на Тернопільщині
На "Східному" патрульні виявили молодиків з наркотиками
Наркотиків на мільйон: два брати з Тернополя організували продаж "закладок" на п'ять областей (фото)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • саша

    садити плюс штраф
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up