У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення

У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
  • У ніч з 19 на 20 квітня в селі біля Тернополя було скоєно замах на вбивство. 
  • «Чоловік, на якого вчинили замах, має стосунок до кримінального світу»: Зюбаненко.

Керівник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко підтвердив інформацію про стрілянину біля Тернополя у ніч з 19 на 20 квітня і повідомив подробиці.

Про це очільник поліції Тернопільщини написав на своїй сторінці у соцмережі.

— У суботу всю Україну сколихнула трагічна звістка про спричинення смертельного вогнепального поранення поліцейському на Вінниччині. Цього ж дня у тернопільських соцмережах з’явилася новина про стрілянину в одному із приміських сіл міста Тернополя. Я підтверджую цю інформацію. Дійсно, у ніч з 19 на 20 квітня було скоєно замах на вбивство. Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя. Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Поліцейські розшукують підозрюваного у замаху на умисне вбивство жителя Тернополя, повідомляють на сайті поліції Теронпільської області, а також проводять комплекс оперативно-розшукових заходів задля встановлення усіх причетних осіб до особливо тяжкого злочину.

— У п’ятницю, 19 квітня, близько опівночі до відділення поліції №1 м. Тернопіль надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них з вогнепальним пораненням доставили 60-річного тернополянина, — йдеться у повідомленні поліції.

Подія трапилася в одному із приміських сіл Тернопільського району. На місці злочину працювали оперативники, слідчі, спеціалісти-криміналісти та фахівці інших профільних служб.

Попередньо встановлено, що потерпілий автомобілем заїхав на територію власного будинку і в цей момент невідомий здійснив постріли із зброї по авто. Внаслідок чого чоловік отримав три вогнепальних поранення. Наразі він перебуває у лікарні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що двоє чоловіків напали на поліцейських у Вінницькій області. Їх затримали. Підозрювані — військовослужбовці Сухопутних військ, батько і син. Їм повідомлено про підозру у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, повідомили в Офісі Генпрокурора..

 

Читайте також:

Затримали підозрюваних у вбивстві поліцейського на Вінниччині, їм загрожує довічне ув'язнення

По всій країні розшукують двох чоловіків, яких підозрюють у розстрілі поліцейських на Вінниччині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • вася бик

    Хто цей " авторитет"?

keyboard_arrow_up