У Тернополі обікрали 19-річного хлопця, який повернувся із заробітків. Зникла велика сума грошей

У Тернополі обікрали 19-річного хлопця, який повернувся із заробітків. Зникла велика сума грошей
  • Кримінальна пригода трапилася з 19-річним мешканцем Теребовлянщини. 
     
  • Хлопець приїхав із заробітків та натрапив у Тернополі на злодія

Молодик звернувся у поліцію та розповів, що пізно ввечері повернувся з-за кордону в Тернопіль. До Теребовлі вже було нічим добиратися, тож залишився ночувати в місцевому готелі. Саме там і познайомився зі злодієм. Разом випивали в номері, а коли хлопець заснув, новий знайомий «почистив» його гаманець. Крадій забрав всі тяжко зароблені гроші – майже 4000 злотих та 25 тисяч гривень.

Зловмисника поліцейські розшукали, от тільки готівку повернути вже не вдалося. 47-річний, неодноразово судимий тернополянин менш ні за два тижні встиг витратити усі крадені кошти.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Працівники поліції перевіряють підозрюваного на скоєння інших злочинів. Тривають слідчі дії, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Читайте також: Перейшли за посиланням та втратили заощадження: як шахраї "розводять" краян

Судитимуть учасників злочинного угруповання, яке у Тернополі нападало та грабувало "валютчиків"
 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Yuriy Mironov

    Теперь этот тупой лохх думаю напился водяры! Без лоха и жизнь плоха! А если по другому, то украину просто захлестнул криминал! Просто гарлем какой то а не эвропейска держава!
  • Сергій Курта

    Лошок заробив і зеку віддав)))срака хоть ціла?
  • Любовь Мельниченко

    Грех брать чюжые  заробленые деньги,хочется чтоб их нашли
  • Lana Lana

    П"янка до добра не приводить. Молодий, довiрчивий ось i результат. На майбутне буде обачливiшим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up