У Тернополі в парку напали на молоду людину

У Тернополі в парку напали на молоду людину
  • Раніше судимий житель села Біла знову пішов на злочин. 
  • 33-річний чоловік в парку напав на 18-річного хлопця

Частину 2 статті 186 Кримінального кодексу України – «Грабіж» інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції жителю краю. За свої протиправні дії йому загрожує кримінал.

На лінію «102» надійшло звернення від  жителя обласного центру 2001 року народження. Молодик повідомив, що став жертвою незнайомця, який викрав у нього планшет. За словами заявника, в одному із місцевих парків до нього підійшло двоє чоловіків. Один з них почав конфліктувати та штовхнувши його викрав техніку.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 33-річний житель села Біла. Підозрюваний має багате кримінальне минуле, адже в минулому вже притягувався до відповідальності за крадіжки та шахрайства. Однак на шлях виправлення так і не став.

Відео дня

Зловмисник у протиправному зізнався. Викрадене майно реалізував в ломбард, а кошти встиг витратити.

Дії краянина кваліфікували за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Санкція якої предебачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Шопопало

    Вже б прикрили ті ломбарди, або дозволили приймати тільки техніку з чеками про покупку. А то тільки злочинність підбурюють, до грабежів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up