У "Топільче" напали та пограбували 55-річного чоловіка. Зловмисник встиг придбати квиток на поїзд та збирався втекти з міста

У "Топільче" напали та пограбували 55-річного чоловіка. Зловмисник встиг придбати квиток на поїзд та збирався втекти з міста
  • Тернопільські поліцейські підозрюють у вчиненні грабежу раніше судимого закарпатця.
     
  • Правоохоронці не дали можливості гастролеру покинути Тернопіль після вчиненої крадіжки, хоча у лиходія вже був квиток, куплений на награбовані гроші.

 55-річний житель Тернополя повідомив на лінію "102" про те, що в парку «Топільче» близько 23.00, 20 квітня на нього напав невідомий чоловік, завдав тілесних ушкоджень та відібрав сумку, де були мобільний та гроші, - розповіли правоохоронці. Сума завданих збитків становила 12 тисяч гривень.

Розшуківці припустили, що до злочину може бути причетний хтось із заїжджих, тому одразу було надіслано орієнтування нарядам, що несли службу на вокзалах. І вже через годину на залізничному вокзалі правоохоронці помітили підозрілу особу, що за описом була схожа на нападника.

Ппричетним до пограбування виявився 20-річний житель міста Ужгород Закарпатської області. До слова, молодик нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. У нього вилучили мобільний потерпілого, а  гроші  зловмисник встиг витратити, у тому числі на придбання квитка до Ужгорода. 

Відео дня

 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством. Закарпатця перевіряють на причетність до вчинення інших протиправних діянь на території області, повідомиили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: У Тернополі обікрали 19-річного хлопця, який повернувся із заробітків. Зникла велика сума грошей
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Борис Солан

    Це якийсь расизм з боку поліції і читачів з їхніми коментами..А як же мультикультуралізм????..Грабіж це ж частина ..ромської культури...Чорне життя має значення !!!
  • Роман Сом

    Запасні індєйци робити не хочуть
  • Руслан Фролов

    За час 12 кусков среди ночи на что их можно было спустить. Менты их у него же и забрали, ещё по 186 поехал..
  • Тарас Броневич

    Карати   виродка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up