У селі на Теребовлянщині під час бійки 27-річний чоловік отримав травми та помер в лікарнi

У селі на Теребовлянщині під час бійки  27-річний чоловік отримав травми та помер в лікарнi
  • Про трагічну подію в селі Сороцьке, що на Теребовлянщині, у редакцію "20 хвилин" повідомили місцеві мешканці.
  • За їх словами, під час святкування Івана Купала у селі зчинилась бійка між місцевими жителями, у результаті якої чоловік отримав множинні травми, що виявились несумісні з життям.
  • Про те, що потерпілий помер, "20 хвилин" стало відомо із власних джерел. 

- Не можу передати, яка страшна подія трапилась у нас в селі, - каже жителька села Сороцьке пані Анна (прізвище відомо ред.) - Молодь святкувала Івана Купала, і була бійка  біля місцевого ставу. То вже не перший раз так відбувається. Кажуть, що хлопці з нашого села побились з хлопцями з сусіднього. Трьоє людей були поранені. Один з хлопців помер у лікарні.

Жінка розповідає, що померлий був єдиним сином у сім'ї, через кілька днів його батьки мали повернутись із роботи закордоном.  

- Не виходить з голови як таке могло статись, - каже пані Анна. - Його знайшли близько 9 ранку. Кажуть, що якби знайшли швидше - то був би живий.  Люди, які знайшли його, везли автомобілем навпроти Швидкої. Його забрали в лікарню, але не врятували.  

Відео дня

Як повідомили журналістам  "20 хвилин" власні джерела, загиблому було 27 років. Конфлікт виник між людьми, які разом відпочивали. 

За попередньою інформацією, поліцейські вже затримали трьох підозрюваних у вбивстві. 

Інфомацію про смерть молодого чоловіка підтвердив селищний голова Іванівської сільської ради, до якої належить Сороцьке, Руслан Шафранович. За його словами, загиблий не був жителем Сороцького, а лише приїжджав у гості. Деталей подій, поки триває слідств, він розголошувати не може. 

За словами начальника слідства Теребовлянського відділу поліції Ігоря Пискливця, потерпілий разом зі своїм товаришем святкували у селі, розпиваючи спиртні напої. Після цього чоловіки вирішили пошукати компанію, з якими можна було б продовжити пиячити.

У пошуках алкоголю прийшли на ставок. Там відпочивало кілька компаній із сусідніх сіл. Чоловіки почали хамити трьом хлопцям. Словесний конфлікт переріс у бійку. Потерпілий ножем поранив двох незнайомців. Дебоширів втихомирили. Проте не надовго.

Поранені юнаки наздогнали кривдника, кинули його на землю і почали наносити удари ногами в різні частини тіла. Товариш потерпілого втік, а коли повернувся назад, то відпочиваючих уже не було, а знайомий без свідомості лежав на березі річки.

Його додому підводою завіз батько. Рідні намагалися допомогти синові, а уже під ранок викликали швидку. Проте врятувати життя чоловікові не вдалося. Він помер в реанімаційному відділенні.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особи нападників. Це – двадцятичотирирічні жителі села Ілавче. Юнаків затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення їм підозри за статтею 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Бушко Тетяна

    Вічна пам'ять дорогому братику.!!! А ті що таке накоїли ви пошкодуєте? Прошу всіх не перекручуйте інформацію, тут більша половина брехні... Пані Анна Ви там були що таку брехню розповідають???
  • Олег

    Ці виродки що накоїли таке ви пошкодуєте шо родились на цей світ
  • Іра

    яке "дома"???? його найшли пастухи зранку біля ставу!!! для чого перекручувати факти???? Його побитого до напівсмерті лишили і він цілу ніч повільно вмирав! Лікарі шоковані побиттям бо з мозгу нічого не залишилося! Шкода шо стаття передбачає лише від 7 до 10 років.  Таким нелюдам як мінімум 20...за забране життя єдиної дитини в батьків.
  • Nadiya Martino - Zaruba

    і знову через алкоголь , у нас без пиятики ніщо не відбувається
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up