Валентин, який вбив залицяльника матері і зняв усе на відео, уже під вартою

Валентин, який вбив залицяльника матері і зняв усе на відео, уже під вартою
  • Вбивство трапилось на вул. Збаразькій ввечері 31 липня: 22-річний хлопець зарізав 33-річного залицяльника своєї матері.
  • Підозрюваного затримали. У п'ятницю, 2 серпня, в міськрайонному суді йому обирали міру запобіжного заходу. 

 

Нагадаємо, про вбивство, яке трапилось в районі "шостого" редакцію "20 хвилин" 1 серпня повідомив читач. Згодом у поліції інформацію підтвердили: повідомлення про чоловіка з множинними колото різаними ранами на тілі та шиї поліцейські отримали 31 липня о 23.06 від медиків "швидкої". Як розповідає подруга загиблого, вони деякий час зустрічалися, але ці стосунки не подобалися її двадцятидворічному синові. Близько опівночі чоловіки почали сваритися. Під час конфлікту підозрюваний схопив кухонний ніж і почав завдавати удари своєму співрозмовнику. Процес вбивства хлопець знімав на телефон.

Хлопця затримали . Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ. Триває слідство. 

А 2 серпня у міськрайонному суді розглянули клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваного Валентина Ш. у вбивстві, яке трапилося 31 липня близько 23 години на вулиці Збаразькій.

Відео дня

Як повідомили 5 серпня у суді, клопотання задовільнили. Міра запобіжного заходу у вигляді взяття під варту з 1 серпня до 28 вересня. Якщо за цей час слідство завершиться і справу передадуть до суду, то розпочнуться судові засідання. Якщо ж слідство ще триватиме, то міру запобіжного заходу продовжать. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Євгенович

    я думаю, що дуже велика вина у даній трагедії лежить на суспільстві, на кожному з нас. Нам не потрібно жити по принципу " моя хата скраю", або " І навіщо воно мені". А ще велика вина лежить на наших урядовцях всіх рівнів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up