Вандали розтрощили ліхтарі в одному з міст області: жителі обурені

Вандали розтрощили ліхтарі в одному з міст області: жителі обурені

Тільки недавно комунальники міста замінили розбиті ліхтарі на алеї Героїв Небесної Сотні у Бучачі. І ось, за кілька днів – черговий випадок вандалізму, повідомляють у міській раді.

Допис про понищене майно міста, і ще й у такому символічному місці – присвяченому тим, хто віддав своє життя на Євромайдані під час Революції Гідності, 23 червня оприлюднили на сторінці
Бучацька міська рада - територіальна громада.

– Тим часом, поки російські окупанти нищать українські міста на фронті, тут, в тилу, теж знаходяться ті, які руйнують все, що їх оточує. Після них у нашій громаді залишаються поламані лавочки, розбиті ліхтарі, вирвані перила, зруйновані клумби. Вони знищують те, до чого докладають зусиль не тільки працівники комунального підприємства чи міської ради, а й кожен відповідальний житель нашої громади, який добросовісно сплачує податки та дбає про благоустрій, – написали там.

Відео дня

У міській раді розповідають, що щойно працівники КП «Бучацький ККП» замінили розбиті ліхтарі, як вандали знову завдали їм шкоди. Вартість заміни одного ліхтаря разом із демонтажем і встановленням обійдеться в орієнтовно 650 гривень, а враховуючи, що випадки вандалізму у місті регулярні, то за ці кошти можна було б придбати чимало елементів благоустрою.

Наразі у Бучачі триває впровадження програми «Безпечне місто», що вбачає в собі встановлення камер відеоспостереження.

– Сподіваємось, що це допоможе захистити наше місто від зловмисників, – кажуть у міській раді.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що у Лановецькій громаді хулігани «похазяйнували» на дитячому і спортивному майданчиках. У міській раді зазначають, що комунальне підприємство з благоустрою щораз виявляє зіпсоване майно, поламані елементи тренажерів чи дитмайданчиків. Усі ці несправності виправляють власноруч, але це негативно впливає на клімат у громаді.

 

Читайте також:

Бракує сітки, вирваний засув та потріскані лавки: як виглядає понівечений спортмайданчик на Бережанській

В укриттях влаштовують застілля та туалети: ми перевірили захисні споруди біля зупинок

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Володимир Вовк

    поліції море  толку ⁰
  • Володимир Вовк

    10⁰
  • Анна Кубай

    А що поліція робить .Тож їхня робота слідкувати за порядком .Тепер нехай відновлюють за свої кошти то може тоді будуть краще працювати .

keyboard_arrow_up