У Василя Гнатюка в камері знайшли мобільний - у пачці з-під пластівців (оновлене)

У Василя Гнатюка в камері знайшли мобільний - у пачці з-під пластівців (оновлене)

Колегія суддів відхилила апеляційну заяву захисника підозрюваного у вбивстві випускниці Ірини Мукоїди. Василя Гнатюка не відпустили під домашній арешт. Окрім того, хлопець має ще догану за знайдений в камері мобільний телефон. 

Підозрюваний у вбивстві випускниці Ірини Мукоїди 16-річний Василь Гнатюк до 15 січня 2018 р. перебуватиме під вартою. Таке рішення ухвалив суддя тернопільського міськрайсуду 17 листопада. Адвокати підозрюваного подали апеляцію.

Нагадаємо, засідання минулого разу перенесли, бо хворіла мама підозрюваного і в залі суду раптово стало погано адвокатові.

Відео дня

Сьогодні Василь мав шанс поїхати додому з електронним браслетом. Цього просили адвокат, сам підозрюваний і його офіційний представник-мама. Прокурор наполягав на триманні під вартою. До речі, суд зобов'язав до 13 грудня всі сторони ознайомитись з матеріалами справи. Тому невдовзі досудове розслідування можуть завершити і є шанс, що ще цього року справу скерують до суду. 

На початку засідання адвокат виніс клопотання про продовдження досудового розслідування. Прокурор натомість заявила інше клопотання, яке просила долучити до матеріалів справи. Адже напередодні під час обшуку у Василя знайшли в камері мобільний телефон "Нокіа" - у пачці з-під пластівців. Василь погодився - так, це його, хоча телефон входить до переліку заборонених для передачі речей. От лишень хто і коли передав йому мобілку, хлопець повідомляти відмовився. За знайдений телефон підозрюваного притягнули до дисциплінарного стягнення, а саме - догани, та невдовзі у районному суді вирішуватимуть питання про конфіскацію телефону на користь держави. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up