Вбивство студента іноземця: на міру запобіжного заходу Соломії подали апеляцію

Вбивство студента іноземця: на міру запобіжного заходу Соломії подали апеляцію
  • Сама скарга вже є в апеляційному суді, матеріали ще не надійшли. Тому коли розглядатимуть справу – поки невідомо.
  • Ерітьє досі не поховали. І коли це відбудеться – поки невідомо. Батьки вагаються між перевезенням тіла на батьківщину і похованням у Тернополі.

Суд обрав запобіжний захід неповнолітній Соломії, яку підозрюють у вбивстві іноземного студента Ерітьє.

  • Сьогодні, 15 травня 2020 року, слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Віктор Братасюк проголосив повний текст ухвали, відповідно до якої підозрюваній у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство), обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів, - повідомили у прес-службі Тернопільського міськрайонного суду. - Також судом визначено розмір застави, який становить 315 300 гривень.

Однак, ухвала слідчого судді не набрала законної сили та оскаржується в апеляційному порядку.

  • Сама апеляційна скарга вже надійшла до суду, однак матеріалів справи поки немає, - запевнили у прес-службі Тернопільського апеляційного суду. – Тому ще невідомо, хто її розглядатиме і коли.

Підозрювана Соломія, за версією слідства, 9 травня 2020 року перебувала в квартирі разом з громадянина Республіки Конго – 24-річним Ерітьє. В ході конфлікту, що виник між ними, підозрювана нанесла потерпілому один удар гострим предметом в ділянку тулуба, спричинивши йому тілесне ушкодження, яке призвело до масивної крововтрати, від якої останній помер на місці події.
9 травня неповнолітню затримали та повідомили про підозру у вчиненні вбивства.
Як стало нам відомо, Ерітьє досі не поховали. І коли це відбудеться – поки невідомо. Батьки вагаються між перевезенням тіла сина на батьківщину і похованням у Тернополі. Тіло хлопця перебуває в місцевому моргу.

Відео дня

Детальніше читайте Своє 18-річчя Соломія, яку підозрюють у вбивстві іноземного студента Ерітьє, зустріне за гратами
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Ну ,що за законодавство таке, які можуть бути застави при скоєні тяжких злочинів особливо вбивства . Має бути суто тримання під вартою поки ідуть слідчі дії і жодних застав . Чого очікують родичі чи хто там представляє захист обвинуваченої  , що апеляційний суд зменьшить заставу з 315 тис. грн до 10 грн .
  • Діма Андрущенко

    все запутано але розумний прочитав поміж рядками----ніч.. негр  з бажанням..неповнолітня шлю....а  і мабуть за бабки...... Вину доказати буде важкувато---хороший адвокат вийде на самозахист ...дівочу честь ..неосторожне(все базується на її показах без свідків і ще неповнолітня) максимум 4-
  • Вол О

    Валити тих   нігерів    кончених    треба. Хай  валять з міста   не ваняють.  
    Молодець  правильно  зробила.  
    Кончаки чорні

    Надія Когут reply Вол О

    Вони теж люди. Коли їх б"ють їх болить так як і нас з вами. В них є мама і тато яких болить душа за свою дитину. Дівчинку також шкода вона, ще така молода і вже поломала собі життя.

    Val Val reply Вол О

    Ще жирніше спробуйте.
  • Богдан Богданович

    Не відпускайте ту мразь, вона втіче за бугор
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up