Велика зарплата – перший сигнал, що вас дурять


Велика зарплата – перший сигнал, що вас дурять
Обираючи роботу, передусім потрібно поцікавитись, кого ця фірма вже насправді працевлаштувала, репутацією компанії роботодавця та кадрової агенції, яка пропонує вакансії, скільки вони діють на ринку праці та платити будь-які суми лише після особистої перевірки на місці, радить менеджер з персоналу Асоціації роботодавців Світлана Повар.

– Запропонована велика зарплатня за несуттєву і неважку роботу – це перший сигнал для того, щоб людина замислилась, що її дурять, - каже Світлана Повар. – Обов’язково потрібно поцікавитись рекомендаціями кадрової агенції чи підприємця.

Нагадаємо, тернополянин у пошуках роботи став жертвою шахраїв. Про це детальніше читайте тут

Варто переглянути на офіційному сайті кадрової агенції, а у більшості з них вже є власні веб-ресурси, перелік вакансій. І звернути увагу, скільки часу діє агенція на ринку праці.

Відео дня

- Якщо наперед просять перерахувати якісь гроші – це знову сигнал, - застерігає Світлана Повар. - В даному випадку людина ще не поселилась, а вже проплачує гроші. За що? Кому? Де той гуртожиток розташований – це все треба одразу з’ясувати. І тут же в офісі просити контакти для зворотного зв’язку.

Наперед платити гроші ні в якому разі не можна, каже менеджер. Агенціям з підбору персоналу відомі чимало випадків, коли шахраї забирають кошти і скасовують рахунки.

– Коли йдеться про роботу за кордоном, справді важко перевірити умови, - каже Світлана Повар. – Однак, в даному випадку йдеться про роботу в межах країни. І чоловікові, перш ніж перераховувати будь-які суми, потрібно було їхати на місце, фізично бачити робоче і місце поселення. І лише тоді, якщо побачене відповідає обіцяному та його вимогам, платити.  

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    А  маленька зарплата це не ознака того що вас також дурять і тримають за раба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up