Вкрав машину і здав її на металобрухт. Вторгував 4 тисячі, а тепер сяде в тюрму

Вкрав машину і здав її на металобрухт. Вторгував 4 тисячі, а тепер сяде в тюрму

Після того, як отримав гроші, злодій ще й почистив два магазини. В одному потягнув пляшку коньяку «Наполеон» і втік від охоронця. В іншому – дві пляшки слабоалкоголки.

До одного року і трьох місяців в’язниці засудили уродженця Кривого рогу, який вересневого дня 2019 року накриміналив на Кременеччині.

Спочатку за допомогою колеги на «євробляхах» угнав машину та здав її в пункт прийому кольорових металів, а після цього ще й примудрився поцупити у різних крамницях пляшку дорогого коньяку і дві слабоалкоголки. В обох випадках і охоронець, і касир це бачили та намагались зупинити чоловіка. Але той накивав п’ятами. 

18 лютого 2020 року Кременецький райсуд оголосив чоловікові вирок – 1, 3 р. тюрми. Щоправда, у термін перебування за ґратами йому зарахують час, коли він перебував під вартою з моменту затримання – від 11 грудня 2019 року. Рахуватимуть час в ізоляторі тимчасового тримання «день за день».

Відео дня
  • 13 вересня 2019 року приблизно о 12 год. 00 хв. в обвинуваченого виник злочинний умисел, спрямований на незаконне заволодіння транспортним засобом, а саме автомобілем марки ВАЗ - 2106, - йдеться у матеріалах справи. - Вказаний автомобіль перебував на лісовій дорозі поблизу с. Жолоби Кременецького району Тернопільської області, що прилягає до автомобільної дороги обласного значення «Кременець-Дунаїв».

В подільники взяв колегу, в якого був Opel. Щоправда, не повідомив того, що авто чуже. Запропонував йому відбуксирувати «шістку» до пункту прийому брухту кольорових металів, що знаходиться у с.Великі Млинівці Кременецького району. Почепивши трос, іномаркою потягли ВАЗ. Там продали його за 4 000 гривень.

Наступного дня, перебуваючи в магазині «Вопак», що у Кременці, проходячи біля стелажа із спиртними напоями, взяв пляшку коньяку «Наполеон» вартістю 147,70 грн. Заховавши її у внутрішню кишеню куртки, пройшов повз касу. Проігнорував зауваження охоронця зупинитись, а коди той намагався його затримати, вирвався і втік.

Через 10 днів в іншій крамниці потягнув зі стелажа із слабоалкогольними напоями дві банки напою «РЕВО». Касир намагався його зупинити, але марно.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, розкаявся у скоєному. Він також пояснив, що погоджується на скорочену процедуру розгляду кримінальної справи і що всі дані про скоєний злочин вірно викладенні в процесуальних документах кримінальної справи.

Представник потерпілого в судовому засіданні пояснив, що має претензії до потерпілого, оскільки той не відшкодував йому збитки та просить призначити міру покарання позбавлення волі.

Доведеться також відшкодувати витрати за проведені судові експертизи, в користь держави з нього стягнуть 3 454 грн. 22 коп.

На вирок може бути подана апеляція на протязі тридцяти днів з дня його проголошення до Тернопільського апеляційного суду через Кременецький районний суд Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Jaroslav Kondziolka

    А скільки отримали чуваки, що на металобрухт чуже авто взяли? Чи там самі себе не посадять?
  • Галина Ярославівна

    Дбайливий! Точно в" ізоляції", не вчепиться жодний вірус)))
  • Vova Eagle

    А можна отак просто здати ціле, нерозібране авто? Навряд чи там були документи на авто, навряд чи його розбирали перед здачею... Змова з працівником пункту приому металобрухту?

    ВолодяУкраїна!!! reply Vova Eagle

    Так і є вовчик я думаю це рагуль з варятів Збаражських як і притула з за биченого села базаранці.

    Ростислав Гарасимчук reply ВолодяУкраїна!!!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up