Вкрав в пенсіонерки гроші і ледь ними не вдавився

Вкрав в пенсіонерки гроші і ледь ними не вдавився

Серед білого дня на зупинці громадського транспорту, що поблизу залізничного вокзалу, злодій нахабно витягнув з кишені 1200 гривень у 68-річної жінки. Інцидент трапився 8 червня.

 

 

38-річного зловмисника, що тікав з чужими грошима, затримали поліцейські роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль». До приїзду слідчо-оперативної групи правоохоронці утримували зловмисника, а він у цей час намагався проковтнути крадені купюри.

Як зізнався лиходій, він намагався викрасти гроші під час того, як жінка заходила до тролейбус, адже помітив ще на зупинці, що вона тримає в кишені кругленьку суму. Проте кишенькова крадіжка не вдалася, тож бажане вирвав нахабно.

Поліцейським вдалося вилучити грошові кошти.

Відео дня

Як виявилось, злодій раніше неодноразово судимий за майнові та наркозлочини тернополянин. Нині зловмисник, згідно статті 208 КПК, поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Йому інкримінують частину 2 статті 15, частину 2 статті 186 КК. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up