За хабар сприяв військовозобов'язаному у виїзді за кордон: судитимуть посадовця з Тернопільщини

За хабар сприяв військовозобов'язаному у виїзді за кордон: судитимуть посадовця з Тернопільщини

Судитимуть заступника голови громади на Тернопільщині, який за неправомірну вигоду сприяв військовозобов’язаному у виїзді за кордон.

Прокурори Теребовлянської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо заступника голови однієї з громад Тернопільського району. Його обвинувачують у тому, що отримав від місцевого мешканця хабар у розмірі 22 тис грн за сприяння в незаконному переправленні через державний кордон України (ч. 2 ст. 369-2, ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Тернопільської області.

За даними слідства, посадовець за вищевказану суму обіцяв жителю Тернопільщини вирішити питання щодо внесення інформації до системи «Шлях» та сприяв йому у безперешкодному виїзді за кордон під час воєнного стану.

Відео дня

Правоохоронці затримали посадовця під час одержання ним грошової винагороди.

Обвинуваченого відсторонено від займаної посади.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на території Тернопільщини викрили злочинне угруповання, учасники якого, маючи доступ до електронної системи «Шлях», вносили в неї ухилянтів, які намагалися залишити Україну під час мобілізації.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Ігор Юрчинський

    Як завжди, це сайт сцикунів, які ніколи не напишуть ні міста, ні фамілії. (одна бабка сказала).
  • Балушов Андрей

    Люди тікають з концлагера, гірше рашки, двометровн бидло сидить в тилу і виловлює людських дітей жене на фронт, всіх поліцаїв на фронт женіть вонм зобовязані захищати привторгнені а не цивільні!
  • Sveta Darmograi

    На війну його. Там заробить офіційно
  • Olga Kosenko

    Це йому не пощастило,,тисячі користуються цією  програмою ,,Шлях"всі перевізники які їдуть за кордон також по програмі їдуть

keyboard_arrow_up