Жінку, яка підрізала нападника, обіцяє захистити поліція

Жінку, яка підрізала нападника, обіцяє захистити поліція
  • Потерпіла, скоріш за все, не відповідатиме за смерть злочинця, бо це була самооборона.
  • Кремезні, нахабні в масках і з битами – нападники вже раніше «засвітились» в інших справах, де катували людей і топили дітей.

 

Потерпіла від дій нападників мешканка Білої не відповідатиме за смерть свого кривдника. Бо це була самооборона.

Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, 4 квітня у Білій, що під Тернополем, була кривава різанина. Є загиблий та поранені
Біла. Вечір. Чоловік з дружиною на власному подвір’ї розробляли свинину. Якоїсь миті увірвались двоє зловмисників – в масках, з битами, розповів деталі та обставини розбійного нападу Олександр Богомол.

Відео дня
  • Вони одразу почали товкти потерпілого. Нанесли йому тілесні ушкодження середньої тяжкості. У чоловіка поламані руки, побиті ребра, - розповів очільник тернопільської поліції.

Розробляючи м’ясо, жінка тримала в руці чималого ножа. Злочинець налетів на неї, і ніж опинився у нього в животі.

  • Не було ніяких вимог про видачу коштів, заволодіння майном, - каже Олександр Богомол. – Ми перевіряли вночі кілька версій, в т.ч. і про переділ бізнесу, і що це могла бути помста. Однак, зранку неподалік виявили труп злочинця. Після цього було кваліфіковано дії, як розбійний напад.

Потерпілим надали медичну допомогу. Люди, окрім травм, перебували ще й в шоковому стані. Обидва злочинці були кремезної статури. Вони – не місцеві. Нахабні, наглі, поводились дуже зухвало…

  • Один загинув. Місцеперебування іншого зараз встановлюємо, - каже Олександр Богомол. - Той, що помер – був мешканцем Одеської області. У 2010 р. був затриманий за вчинення розбійних нападів на Київщині. Підозрювались у 6 розбійних нападах. Детальної інформації за які напади були засуджені, ми поки не маємо. Але вже відомо, що нещадно катували людей, топили дітей, аби заволодіти майном потерпілих.

Щодо подій в Білій – вже порушене кримінальне провадження за фактом вчинення розбійного нападу. А також за фактом смерті нападника.

  • З тієї інформції, якою володіє поліція, і я, як слідчий з великим досвідом роботи, в діях потерпілої буду бачити необхідну самооборону, - каже Олександр Богомол. - І будь-якої відповідальності, я думаю, потерпіла нести не буде. Бо йдеться і про загрозу їхньому життю і здоров’ю, і про проникнення до їхнього житла. Я думаю, ми захистимо наших людей.

Чи займались потерпілі якоюсь підприємницькою діяльністю – у поліції розголошувати наразі не хочуть. Однак підтвердили: будинок у них заможний.

  • Я більш схиляюсь до думки, що злочинці йшли, бо заможний будинок - з метою заволодіння коштами, - каже очільник поліції. - Ми перевіряємо й версії, чи була навідна інформація на потерпілих. І чи причетні до цього місцеві мешканці.

Довідка

За 3 місяці 2017 р. в області було 7 розбійних нападів. З них шість – розкриті. В т.ч. і розбійний напад на валютників у Тернополі. Це випадок, коли стріляли в потерпілого чоловіка з пістолета під час погоні. У потерпілих забрали 5 тис. доларів. До речі, поліція протягом місяця стежила за групою, яка вчинила цей напад. Вже з’ясовано, що група готувалась до вчинення розбійних нападів ще на двох валютників. Їх же підозрюють у вчиненні грабунку у грудні минулого року.

Не розкритим залишається напад на Анатолія Жукінського.

Вже на початку квітня в області трапились ще два розбійних напади – у Борщеві катували підприємця. У Білій – напали на подружжя

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Богомол ліпше б своєю б роботою займався. А то він і прокурор і адвокат і лізе не всвоє діло, а тим часом крімінал росте як гриби після дощу.

    Петро Білецький reply Anonymous

    І поліцейські в області мруть як мухи
  • Петро Білецький

    Тут вже не поліція її захищає а ЗАКОН !!!! При чому тут поліція ???  Не потрібно з себе робити добреньких
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up