Жителька Тернопільщини понад 120 тисяч гривень віддала «майбутньому чоловіку», який виявився аферистом

Жителька Тернопільщини понад 120 тисяч гривень віддала «майбутньому чоловіку», який виявився аферистом

Чоловік запевняв, що є громадянином США, обіцяв жінці заміжжя, але в якийсь момент став скаржитися, що у нього важкохвора матір, на лікування якої потрібні гроші.

Про факт шахрайства розповіли на сайті поліції Тернопільської області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька одного з сіл району і повідомила про шахрайські дії, вчинені щодо неї невідомою особою.

Жінка познайомилась з чоловіком у соціальних мережах. Зі слів заявниці, він запевняв, що є громадянином США, обіцяв їй заміжжя, але в якийсь момент став скаржитися, що у нього важкохвора матір на лікування якої потрібні гроші. Жителька району вирішила допомогти майбутньому чоловікові і на його прохання перерахувала на банківські картки гроші.

Відео дня

Щойно «іноземець» отримав переказ, як відразу перестав виходити на зв'язок. Невідомий «видурив» у потерпілої 122 тисячі гривень.

Поліцейські вживають заходів задля встановлення особи, причетної до шахрайських дій. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають краян не вестися на обіцянки невідомих осіб, не довіряти їм, і, тим більше, за жодних обставин не перераховувати їм кошти.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що 31-річна тернополянка замість подруги «позичила» гроші шахраям. Потерпіла на вказаний рахунок перерахувала 7000 гривень. Лише згодом заявниця зрозуміла, що сторінка знайомої була зламана, а кошти вона надіслала аферистам.

 

Читайте також:  

Поліцейську з Тернополя засудили до семи років за привласнення наркотичних засобів

Жительку Теребовлянщини, яка побила собаку сокирою, відправлять на примусове лікування

Тернополянка втратила майже 4 тисячі гривень, повіривши, що отримала посилку з-за кордону

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Ilonoczka

    Пора мати розум….то не підліток.
  • 666

    🤣🤣🤣одне питання де такі тупоголові грошей набирають
  • Іра

    Краще б на ЗСУ щось задонатила)
  • Людмила

    Не перестаю дивуватись кількості лохушок!(( Це ж як треба  хотіти хлопа,щоб геть  клепку втратити?! Чесно кажучи,- мені таких лохинь аж ніскілечки не школа! Просто дурепи з нульовою самооцінкою!👎

keyboard_arrow_up