Злодій-кавоман викрав з магазину 16 банок кави

Злодій-кавоман викрав з магазину 16 банок кави

Чоловік викрав з крамниці, що по вулиці Просвіти, 16 банок кави на загальну суму майже 1000 гривень.

Працівники торгового закладу заявили у поліцію, адже виявили нестачу шістнадцяти банок кави різних торгових марок.

У ході оперативних заходів поліцейські встановили, до крадіжок причетний 31-річний тернополянин. Чоловік мешкає неподалік торгового закладу, і, як зафіксували камери спостереження, у ті дні, коли він навідувався до крамниці, й зникала кава. 

Першого і останнього разу  зловмисник виніс по дві банки ароматного напою, другого – чотири, а третього дня нахаба двічі навідувався до магазину і обидва рази під верхнім одягом виносив каву, загалом викравши шість банок.

Відео дня

Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ. Поліцейські перевіряють злодійкуватого кавомана на причетність до вчинення інших протиправних діянь, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    там в них камер понатикано купу і сесюріті седить і пильно стежить за всім, щоб бабусі і дідусі нічого не поцупили, а тут так прошляпив, такого злодюгу.

    камери зафіксували, що коли він приходив до крамниці, зникала кава, чогож не зпіймали відразу, а чекали на щось?

    брєд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up