Елітний клуб старовинних автомобілів відкриють у Тернополі

Елітний клуб старовинних автомобілів відкриють у Тернополі
Перший в Україні елітний клуб ексклюзивних автомобілів "Ретро-кортеж" відкриють у Тернополі 21 червня.



Засновником та президентом цього автоклубу є відомий в Україні тернопільський бізнесмен Тарас Демкура, директором - Катерина Смолова.
У колекції нового клубу - 12 ексклюзивних старовинних машин. Кожна з них має свою неповторну та цікаву історію, пов'язану з визначними людьми минулого століття. Усі охочі зможуть узяти на прокат автомобіль, на якому колись їздив президент США Річард Ніксон, генеральний секретар ЦК КПРС Леонід Брежнєв, спадкоємиця найвідомішої індійської династії, правителька Індії - Індіра Ганді.
Завдяки майстерності та професійності працівників клубу, усі старовинні авто не лише гарно виглядають, а й мають належне технічне оснащення, тому вільно долатимуть навіть великі відстані.
- "Ретро-кортеж" стане новою візиткою Тернополя, - переконаний президент автоклубу Тарас Демкура (44р.). - Машини їздитимуть містом, їх кількість постійно зростатиме.
Основними напрямками роботи "Ретро-кортежу" є прокат авто для весіль та інших святкових подій, організація різноманітних акцій для тернополян та гостей міста, прогулянки Тернополем. Крім того, ретро-автомобілі можна буде замовити для зустрічі новонароджених із пологового будинку, зустрічі рідних і друзів з аеропортів чи залізничних вокзалів. Будуть і спеціальні маршрути для закоханих вечірнім містом, для дітей та дорослих у вихідні й на свята, подорожі для ювілярів тощо.
- Ми хочемо об'єднати в одну структуру всіх власників та поціновувачів старовинних автомобілів, - каже пан Демкура. - Маючи власну станцію техобслуговування, надаватимемо послуги з ремонту, тюнінгу та реставрації ретро-машин. Пріоритетним напрямком роботи клубу буде організація різноманітних акцій милосердя та благодійних проектів. Частину прибутку ми передаватимемо для потребуючих.
Починаючи з 17 червня, машини клубу їздитимуть Тернополем із сиренами та прапорами. 20 червня кілька старовинних авто супроводжуватимуть парад випускників. Феєрична шоу-програма з нагоди відкриття елітного автоклубу розпочнеться 21 червня з 12.00 і закінчиться ретро-дискотекою під відкритим небом та грандіозним феєрверком о 22.30.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Як можна взнати, що ці машини возили знаменитих людей? До будь-якої старої машини можна приліпити історію яку хочеш! Народ довірчивий - лапшу можна вішати))) Якщо називаєте "елітний кбул" то автомобілі бажали би кращого. Дивлячись на ці авто розумієш, що власник зі смаками не дружить, і реставрація явно проводилась без його участі:(
  • Anonymous

    Єлітнє! А блекджек і члюхи будуть?

    Anonymous reply Anonymous

    акакже! сдєлаем
  • Anonymous

    По Одесі вже давно такі чуда їздять, такщо вже не ексклюзив....
  • Anonymous

    а шо Емвеєм Демкура вже не заробляє?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up