Партнер рубрики Події

Топ-5 варіантів активно відпочити на Тернопільщині. Розповідаємо про умови та вартість

Топ-5 варіантів активно відпочити на Тернопільщині. Розповідаємо про умови та вартість
  • На Тернопільщині є чимало гарних місць, де можна драйвово, класно і весело провести час як з друзями, так і з коханими.
  • Ми підготувати добірку розваг та занять, що стануть у нагоді для проведення веселих вихідних.

Журналісти «20 хвилин» зібрали п’ять варіантів активного відпочинку у Тернополі. Про особливості кожного відпочинку розкажемо окремо. Крім того, вказуємо ціни та адреси, куди ви можете звернутися за отриманням сертифікатів.

Прогулянка на квадроциклах

Бажаєте поринути в атмосферу нових емоцій, екстриму та хорошого настрою? Тоді як варіант відпочинку для вас – поїздка на квадроциклах у Тернополі. Ви можете обрати один з трьох варіантів прогулянок: екстремальний, прогулянковий або квадро-тур на вершину Тернополя.

Якщо бажаєте відпочити не з друзями, а з коханою людиною, тоді обирайте квадро-тур на вершину Тернополя. Під час катання ви побачите мальовничу галявину в лісі Загребелля, проїдете повз вело-парк та ущелини, здійсните крутий спуск та підйом, переїдете через весь ліс та опинитесь на галявині біля Ставу.

Відео дня

Чи страшно? Спочатку, можливо, трохи є. Але потім на вас очікує неймовірна краса та емоції. І навіть не думайте, що вам буде холодно, емоції зігріють.

Щодо вартості, то все залежить від маршрутів. Ціни вказуємо за двох осіб:

  • прогулянковий маршрут – 1000 гривень (година);
  •  екстремальний маршрут – 1400 гривень (1,30 годин);
  • до найвищої точки Тернополя – 2000 гривень (2 години).

Стартують поїздки від розважального комплексу Riverside, що за адресою: вулиця Чумацька, 1А.

Лучний тир

У багатьох людей стрільба з лука асоціюється з Робін Гудом або персонажем з фільму «Голодні ігри». Якщо вам здається, що навчитися стріляти з лука важко або нудно – помиляєтеся. Лучний тир Green arrow готовий вам довести, що стріляти з лука – класно, весело і цікаво. А особливо, якщо це робити в парі чи всією родиною.

Стрільба з лука — гарний спосіб активного відпочинку. Можна займатися професійно та просто для душі. Для тернополян пропонують одразу кілька пропозицій, зокрема:

  • парна стрільба з лука;
  • майстер-клас для закоханих;
  • проведенням дівич-вечорів;
  • організації поїздок на різні етнофестивалі та лицарські турніри.

Ціни за годину коливаються від 120 до 150 гривень. Заняття та майстер-класи проводять за адресою: вулиця Тарнавського,7.

Пригоди в квест-кімнаті

Квест «Таємниця Грааля» створений на прикладі всім нам відомої передачі «Форт Буаяр», тож він з перших хвилин змусить вашу команду думати по-іншому, щоб виконати завдання та знайти вихід. Ніхто не каже, що пройти випробування буде легко.

Навпаки, вам знадобиться спостережливість, логіка, уважність до дрібниць і неординарність мислення. Кожна кімната унікальна і не схожа на іншу. Складність скрізь різна, але ви можете скористатися підказками. Сенс гри полягає в тому, щоб встигнути за 60 хвилин розгадати всі загадки, відшукати необхідні предмети, здогадатися, як їх можна застосувати, щоб вийти з кімнати і отримати скарб.

Вартість за гру коливається від 700 до 800 гривень. Дешевше кімнату відвідувати у будні до 19:00. У святкові дні ціна завжди вище.

Квест-кімнати знаходяться за адресою: вулиця Чалдаєва, 2.

Гра у пейнтбол

Пейнтбол – захоплююча, рухлива й екстремальна гра. Зазвичай у пейнтбол грають дві команди, боротьба ведеться із застосуванням спеціальної зброї, що стріляє спеціальними кульками з фарбами. Бій між командами розгортається на відкритій території, тож місця вистачить усім.

Пейнтбол – чудова нагода відпочити, трохи розім’ятися і зануритися у дитинство. Згадати, як колись з друзями грали водяними пістолетами і отримували масу задоволення.

Клуб «Легіон» запрошує тернополян спробувати щось нове і трохи повеселитися разом з ними. Ціни за людину коливаються від 350 до 600 гривень. У вартість входить комплект спорядження і кульки. Організатори не обмежують вас по часу, граєте поки не закінчаться кулі.

Мінімальна кількість у вихідні та свята – вісім осіб, а в будні – шість осіб.

Екскурсія до підземелля «Таємниці старого замку»

Кожне українське місто має свою багату історію і Тернопіль – не виключення. Тож, якщо історія рідного краю – ваша пристрасть, то екскурсія у підземелля замку буде вам до душі.

Кажуть, підземелля приховують таємниці. Підземелля Тернополя – практично непочатий край роботи для істориків та археологів. Під час екскурсії ви оглянете глибокі холодні замкові пивниці та спробуєте разом з іншими відгадати їх таємниці.

Зареєструватись на екскурсію можна в Туристично-інформаційному центрі міста Тернополя або за номером телефону: 0980520720.

Тернополяни, а як ви відпочиваєте в рідному регіоні? Де любите бувати і що порадите іншим?

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Papa Rimskiy

    В Бахмут рекомендую їхати

    Polina Daineha reply Papa Rimskiy

    Дітям там не місце
  • Ірена Потішна

    Опис про екскурсію в замок, а фотографія із екскурсії в катедру

keyboard_arrow_up