Топ-5 відпочинкових баз на Тернопільщині (ЦІНИ)

Топ-5 відпочинкових баз на Тернопільщині (ЦІНИ)
  • Щоб добре відпочити навіть їхати далеко не доведеться. Адже і на Тернопільщині є де відпочити.
  • Ми зібрали п’ять баз відпочинку в межах області. Скільки там коштують номери?

Для тих, хто втомився від міської метушні і хто не хоче далеко їхати, журналістка “20 хвилин” зібрала підбірку баз, де можна відпочити – на будь-який гаманець та смак. Вартість оренди двокімнатного номера стартує від 300 грн.

База відпочинку «Над стрипою» (Скоморохи, Тернопільська обл.)

База відпочинку «Над Стрипою» розташована на території Національного природного парку «Дністровський каньйон», неподалік від села Скоморохи, Бучацького району, Тернопільської області. У літній час база відпочинку може прийняти до 100 чоловік, а у зимовий – до 80. Усі номери облаштовані для зручності відпочивальників: санвузол, душова, опалення, холодна та гаряча вода цілодобово. На території бази знаходиться багато різноманітних атракцій: озеро з катамаранами; баня; ігровий майданчик (настільний теніс, більярд); спортивний майданчик (футбольна, волейбольна, баскетбольна площадки); дитячий майданчик (батути та гойдалки); танцювальний майданчик.

Відео дня

Вартість проживання у номерах блочного типу зі спільним санвузлом: двомісні – 600 грн, тримісні — 700, чотиримісні — 670-1200 грн.

Харчування в їдальні: комплексний сніданок – близько 100 грн, обід – близько 150 грн, вечеря – Близько 100 грн.  За бажанням можна замовити вегетаріанське, веганське, дієтичне чи кошерне харчування .

Також пропонують екскурсійні програми, сплави Дністром, прогулянки до водоспадів, екстремальне джип-раллі, обслуговування корпоративних заходів та дитячих груп.

Інформація за тел. 38 (096) 382 27 57

Більше фото: https://nadstripoyu. 

Відпочинковий комплекс “Смерекова хата” (Кременецький район, с. Кімната)

Відпочинковий комплекс знаходиться недалеко від міста Кременець Тернопільської області, в межах села Кімната. Відпочинковий комплекс включає закриту територію, на якій знаходяться: дерев’яний котедж з каміном і залою для 12 персон; альтанка на 12-16 чоловік з мурованим мангалом, другий котедж з банею та великими літніми терасами дитячий та спортивний майданчик

Також до послуг мандрівників озеро з піщаним пляжем та альтанкою — пірсом.

Вартість  одного сімейного номеру — 1000грн на добу; вартість котеджу —3000 грн за добу. Також на території є ресторан, де можна харчуватись. Телефон: 097 723 5304

Більше фото тут. https://smerekovaxata. 

Туристично-відпочинковий комплекс «МішиН-СіТі» (Заліщицький р-н)

"МішиН-СіТі" розташований у с. Добровляни. Зупинившись в комплексі, ви зможете відпочити в номерах з видом на озеро.

У комплексі є 11 номерів люкс-двомісні, 3 номери vip класу-двомісні, 7 котеджів-чотирьохмісних.

Номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, балконом, міні-баром, безкоштовним WI-FI доступом.

Можна скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні в ресторані на 250 місць, а також страви з мангалу у барі на 52 місця.

Номери класу "Люкс" двомісні - 650 грн,  номери класу "VIP"двомісні - 1200 грн. Котеджі  чотиримісні -1400 грн, Котеджі чотиримісні покращені - 1600 грн, Додаткове місце 200 грн з особи.

Харчуватись можна у ресторані. На території закладу є басейн з водними гірками. Серед розваг – ще катання на квадроциклах, на катамарані, оренда велосипеда. Є футбольний та волейбольний майданчики.

Контактні телефони: +3 80 (3554) 4 34 31 - ресепшн.

Більше фото: http://mishyn-city.

Приватна база відпочинку «Бабина стодола» (с. Рудка, Кременецький район)

Садиба розташована за 12 км від Почаївської лаври. Відвідувачам пропонують краєвид, ставок, ліс, пляж та різні розваги.

Будиночки на 2 номера, в яких є інтернет, телевізор, постійно гаряча та холодна вода.

Вартість одного номера 450 грн,(500 грн з двоспальним ліжком), одного будинку — 1000 грн за добу. Є домашня кухня. Харчування за домовленістю.

Альтанки — від 400 до 500 грн.

Є місце для паркування під відеоспостереженням. Організовують екскурсії в Почаївську Лавру, на озеро Святої Анни та замкову гору Бонну(по попередньому замовленню).

На території бази відпочинку є басейн, бесідки, мангали та дитячий майданчик. Для тих, хто подорожує Тернопільщиною вперше, організовують зустрічі на автостанціях у Дубно, Тернополі та Кременці (за попередньою домовленістю). Телефон: 0-97-858-73-28.

Відпочинковий комплекс “Тридев’яте царство” (Борщівський район)

Комплекс відпочинку «Тридев’яте царство» розташований в живописному регіоні, селищі Скала-Подільська Борщівського району Тернопільської області, біля дороги Тернопіль-Кам’янець-Подільський.

Комплекс відпочинку розміщений в безпосередній близькості до карстових печер в селі Кривче (30 км.) Крім цього комплекс розміщений на шляху до курорту Буковель, відстань складає 180 км. Готель одночасно може прийняти до 10-х відвідувачів.

Приміщення готелю оздоблені у старовинному стилі з використанням каменю та дерева.

На території комплексу діє літній бар. Готель одночасно може розмістити 18 відвідувачів .

У  готелі комплексу всього 6 номерів. Три номери сімейного типу категорії «Стандарт», які розраховані на  проживання двох осіб, з санвузлом та ванною. Їх вартість 500 грн. Два номери  категорії «Напівлюкс», який розрахований на проживання 3-ох  осіб, з санвузлом та ванною. Вартість - 650 грн. Та один номер люкс (дворівневий із зимовим садом), вартістю - 1 100грн.

Телефон: (03541) 51-4-31 або (067) 350-66-48.

Більше фото: https://carstvo.at.ua

Читайте також Топ-5 палаців та старовинних маєтків Тернопільщини, які варто відвідати навесні

10 замків та місць Тернопільщини, які варто відвідати 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Лілія Проць

    По "Смерекова Хата" застарілі дані. Там декілька будинків. Басейн з підігрівом. Та багато іншого.
  • Ліля Білінська

    Ціна
  • Viktoria Tsepesh

    "авторизуйтеся, щоб прочитати 5 статей безкоштовно"?))

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Viktoria Tsepesh

    або насолоджуйтеся необмеженим доступом до новин https://te.20minut.ua/paywall/subscription?fbclid=IwAR3ZpG4iHKxQNqrqockZO1YNOrlMRUnobzVacDBsPyD07KoCR1a6K-LsWLc

  • Григорій Ромасишин

    Тут вже червень на закінченні,а ви ще травневими святами живете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up