Скільки коштує навчання у тернопільській мистецькій школі ім. І. Герети

Скільки коштує навчання у тернопільській мистецькій школі ім. І. Герети
  • Вартість батьківської плати у Тернопільському ліцеї №21-спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети погодили у міській раді. 
  • Рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету міськради 22 серпня.

 

 - Просимо погодити батьківську плату в класах Тернопільського ліцею №21-спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети у розмірі 250 гривень за місяць, - каже начальник управління освіти Ольга Похиляк. - Таке рішення ми приймали й минулого року, плата за навчання залишилась такою ж. Але за проханнями батьків, хочемо доповнити один пункт - пільгова оплата, якщо двоє и більше дітей навчаються в цьому закладі. За другу дитину батьківська плата становитиме лише 50% від повної суми. 

Рішення члени міськвиконкому підтримали.

- Стільки ж платили батьки, коли школа була під обласним підпорядкуванням і розташовувалась на вул. Медовій, - каже пані Похиляк. - Однак там гроші, що збирали як плату за навчання, йшли на оренду приміщення для проведення занять.

Відео дня

Зазначимо, відвідують мистецькі заняття безкоштовно або платять половину зазначеної суми лише діти із пільгових категорій населення.



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юлія

    Так дивно....  ми бачили передачу де Похиляк говорила що зробить школу безоплатною....не дивно що люди так обурюються про ту плату...можна посадовим особам обіцянки роздавати на камеру потім не стримувати своє слово?
  • Світлана

    Справа в тому що новоутворена школа зовсім інший юридично заклад який не може ту саму батьківську плату чк попередній, юридично то інший заклад, чому чиновники мають людей за дурних і морочать їм голови брехнею про те що то та сама батьківсьа плата, не зрозуміло, так вони вже навчені морочити нам голови....треба їх міняти ...

    Світлана reply Світлана

    прошу вибачення за текст: не може мати новоутворена школа таку плату як попередній заклад...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up