У шкільних їдальнях учні можуть розраховуватись "Соціальною карткою тернополянина"

У шкільних їдальнях учні можуть розраховуватись "Соціальною карткою тернополянина"

У їдальнях тернопільських шкіл запрацювали термінали. Станом на сьогоднішній день термінали для здійснення розрахунків за харчування учнів пільгових категорій в шкільних їдальнях за допомогою електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» встановлені уже в  половині закладів загальної середньої освіти Тернополя.

У їдальнях цих шкіл учні пільгових категорій під час сніданків чи обідів пред’являють персоніфікований квиток «Соціальна карта тернополянина» для зчитування на терміналі.

«Оскільки пільгові категорії учнів харчуються в їдальнях шкіл безкоштовно (за рахунок бюджету громади), таке використання картки вводить автоматизований облік кількості дітей, які отримали обіди у шкільних їдальнях», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, цього року 1800 тернопільських дітей пільгових категорій населення звільнені від сплати за харчування у школах.

Відео дня

Цим дітям необхідно безкоштовно виготовити учнівський електронний квиток «Соціальна карта Тернополянина» або перепрограмувати той, який був виготовлений раніше.

Для отримання чи перепрограмування електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» потрібно звернутися до Оператора електронних систем у м. Тернополі за адресою: вул. В. Чорновола, 1 (2 поверх).

До слова, невдовзі також заплановано запровадити систему розрахунку за харчування іншими категоріями учнів за допомогою учнівської «Карти тернополянина».   Таким чином, діти матимуть можливість розраховуватися за їжу у шкільних їдальнях або карткою, або готівкою.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up