У Тернополі розкажуть як стати айтішником та заробляти сотні доларів

У Тернополі розкажуть як стати айтішником та заробляти сотні доларів

Безкоштовний фестиваль "Файне.ІТ" для айтішників-початківців, студентів та тих, хто тільки мріє працювати в цій сфері відбудеться в "Перемозі" 12 жовтня. 

На заході представлять ІТ-компанії Тернополя та технології, з якими вони працюють.

- Усі знають ІТ-галузь є найбільш перспективою та високоплачуваною, тому багато хто хоче працювати в цій сфері, - зазначає один з організоторів Олександра Козак. - У Тернополі є три університети, які готують технічні спеціальності, але чимало студентів просто не знають як себе реалізувати і з чого почати свою кар"єру. Дехто думає, що ІТшники - це одна професія, і одна людина яка робить все. Насправді ж є багато різних ІТ-технологій, і початківцям дуже важко в них розібратись. Невимушена атмосфера спілкування з представниками ІТ компаній Тернополя дасть вам можливість увійти в ІТ спільноту та знайти там найкраще місце саме для себе.

У програмі:
- знайомства з ІТ-компаніями міста,
- презентації ІТ-курсів (платних та безкоштовних) 
- корисні поради, як потрапити в світ ІТ 
- цікаві доповіді, корисні знайомства  

Відео дня

Організатор події Громадська організація "Тернопільський ІТ Кластер". 

 Файне.ІТ відбудеться в "Перемозі" 12 жовтня, початок о 16:00. Вхід безкоштовний. Попередня реєстрація за посиланням обов’язкова.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Як стати айтішником?

    Для початку треба до школи ходити, уроки не прогулювати і добре вчитись, а потім пахати, пахати, пахати...

    Тяжка то праці, до речі, на виснаження, якщо хочеш хоть чогось добитись. Тяжка праця і тядкий заробіток. В нас, до речі, народ вже просто відівчився заробляти, всі хочуть отримувати.

    А сотні доларів зарплати? ну то хіба для нездар.

    бурундук reply Anonymous

    ну, сотні доларів то може бути і 200 і 900, хто як працює
  • Анонім

    Не всім дано бути ІТ . Саме основне це те ,що получають вони декілька сотень доларів , а ті дяді котрим вони пишуть проекти потім ворочать мільйонами .

    бурундук reply Анонім

    то правда, але чом би не спробувати
  • Василь Бартків

    але у іт компанії у тебе є можливість кар'єрного росту, а у продавця одна й та ж сама зарплата

    David Starr reply Василь Бартків

    Згідний, але й кар_єрний ріст також буває різний. У нас  дуже часто це переїзд у Львів, Київ чи ще далі, що далеко не всім підходить(сам декілька разів відмовлявся).
  • David Starr

    Продавець у Тернополі має від 5 тис. грн, себто вже сотні доларів і не треба заморочуватись із ІТ(бо там ще вчитись треба і багато) )

    Бєлозьоров Олександр reply David Starr

    Ну а джуни мають 10-12 тис. В Тернополі.

    Розорвать Лопнуть reply David Starr

    Де такі зарплати платять продавцям? Бо я щось не в курсі. Якщо десь і платять то це поодинокі випадки, але то скоріш виняток, ніж правило. Тай туди на роботу просто так не попадеш…

    Oleg Kolisnyk reply Розорвать Лопнуть

    Відкрию тобі секрет. Люба продавщиця маленького магазину з хорошим потоком покупців, де немає касових апаратів і електронного обліку покупок, обманює і обраховує покупців в середньому на 300 грн за день. Працюють вони по 15 днів в місяць. Це вже виходить 4500 грн тільки на цьому. Додай ще 2600 грн мінімальна зарплата. Вже виходить 7100 грн. Звичайно є що менше, але менше 5000 ніхто не має в таких магазинах загалом. В супермаркеті на подобі "Сільпо" чи "Новус" звичайно що так покупців не можуть обраховувати. Є певні методи але не настільки. Так що не треба думати що тільки в якигось ексклюзивних місцях так платять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up