У Тернополі відкрився освітній хаб. Які безкоштовні послуги там надають

У Тернополі відкрився освітній хаб. Які безкоштовні послуги там надають

Безкоштовно тут будуть навчати IT спеціальностям та робочим професіям, українській та англійській мовам, надавати психологічну та емоційну підтримку, а ще допомагатимуть у освоєнні найзатребуваніших серед роботодавців навичок.

Хаб буде діяти в рамках мережі Українських Освітніх Хабів, яка визначена Міністерством освіти і науки України пріоритетним проєктом у сфері освіти під час війни, яку розв’язала рф, повідомляє Тернопільська ОДА.

«Для дітей, як переселенців так і місцевих мешканців також буде багато цікавих активностей: спікінг-клаби з української та англійської мов, майстер-класи, екскурсії та інші цікаві та корисні заходи» – повідомила координаторка мережі Українських Освітніх Хабів, виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.

До співпраці  запрошують громадські організації, психологів, освітні установи!

Відео дня

Сайт мережі Українських Освітніх Хабів: www.eduhub.org.ua

Адреса: 46000 Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Руська, 17, 2 поверх, 12 ауд. (в приміщенні Тернопільського кооперативного фахового коледжу).

Координатор Хабу: Ірина Яремчук, +38 (097) 541 48 18 , [email protected]

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі запрацювала перша школа батьківства «Татоhub». Це вільний простір, усі активності якого спрямовані на поліпшення порозуміння між татами та дітьми. За допомогою тренінгів, різноманітних заходів татусі зможуть краще пізнати свою малечу і якісно провести час.

Довідка

ТатоХаб у Тернополі функціонує на базі соціального підприємства Благодійного магазину «Благодать», що знаходиться за адресою: місто Тернопіль, вулиця 15 Квітня, 6.

Якщо у вас виникнуть проблеми з реєстрацією, або у вас є питання чи пропозиції, телефонуйте адміністратору проєкту за номером: 0678950625 – Микола.

Читайте також: У Свято-Троїцькому духовному центрі відкрили гуманітарний хаб для переселенців і потребуючих

Від сиріт до військовослужбовців. Як можна допомогти тим, хто того потребує?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up