Як цього року прийматимуть дітей у тернопільські школи та садки? (запис прямої трансляції)

Як цього року прийматимуть дітей у тернопільські школи та садки? (запис прямої трансляції)

Чи зараховуватимуть у тернопільські садки і школи дітей винятково за принципом місця реєстрації? Які нові правила вступу варто очікувати в новому році? Відповіді на ці та інші питання – під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у четвер, 25 січня.

Що зміниться у правилах прийому дітей у тернопільські школи і дитсадки? Чи зможуть незареєстровані в Тернополі жителі міста вільно відвідувати навчальні заклади? Які цьогоріч вимоги до майбутніх першокласників? Чи планує Тернопіль розшити мережу освітніх закладів? Чи відкриватимуть нові групи та дитсадки? Яку кількість коштів у 2018 році отримала освітня галузь міста? Про це нам розкажуть працівники місцевого управління освіти, методисти та директори шкіл.

Початок прямого ефіру – о 15.30 на сайті «20 хвилин».

У коментарях до цього тексту ви можете залишити свої питання на дану тему. Нецензурну лексику видалятиме модератор сайту.

Відео дня

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Катя Попик

    Скажіть будь-ласка, чому при номі 20 діток в групі, ходить 45 діток, чи не перебор це? Чи не є це навантаженням на вихователя і дитину? Чому при такому переборі, у вихователів  жебрацькі зарплати і пенсії? Чи не повинні вам доплувати доплочувати до зарплат як наприклад в країнах Европи?
  • София Гнатюк

    Проживаю в Тернополі, приписка м. Ланівці. Маю хлопчика, народився доречі в Тернополі, йому в садок з квітня. Реєстрацію зробити не можу бо власниця арендованої мною квартири за кордоном та має недійснийпаспорт(не вклеєна фотографія вікова). І як бути я не маю звідки платити 1215грн((( це без урахування плати за харчування. Чи можливо доповнити ваші рішення пунктом про можливість встановлення реального проживання дітей спеціальною комісією? Така комісія була коли я оформляла дикретні, прийшли пересвідчилися що дитина мешкає за вказаною адресою і все нормально.

    Катя Попик reply София Гнатюк

    Перед тим як заводити дітей, тре подумати про житло, я у вашому віці пахала як нігер і заробила на житло, а вам хтось винен, то хтось вас не приписав, то фото не вклеїв, то непереоформив. Потрібно мати якусь соціальну відповідальність.... І брати всі обов'язки на себе, а не надіятись на державу.Часи кумунізму закінчились, твоя дитина, це твоя проблема.
  • Лю Пка Вовк

    На основі яких нормативно правових актів у школах збирають довідки про місце реєстрації дитини? Що робити батькам, які не бажають надавати невідомо в чиї руки ці особисті дані дитини?
  • надал

    Початок прямого ефіру – о 15.30 на сайті «20 хвилин

    Київський час? Чому траслаяція на даний момент не розпочалася?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up