1 березня в Тернополі розпочинається двомісячник благоустрою

1 березня в Тернополі розпочинається двомісячник благоустрою

Рішення прийняв виконком.

З 01 березня та до 01 травня на території Тернопільської міської територіальної громади проходитиме двомісячник благоустрою. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

На території громади під час двомісячника благоустрою будуть впорядковувати прибудинкові території, ремонтувати та фарбувати обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, прибирати підвали, горища у багатоквартирних будинках, ремонтувати і фарбувати лавки, висаджувати дерева і кущі, ліквідовувати «графіті» на фасадах житлових будинків та огорожах.

Відео дня

Також запланували відремонтувати водостічні системи, сходові марші до під’їздів, а також відновити покриття майданчиків перед входами у будинки та на контейнерних майданчиках.

Загалом, до виконання робіт із санітарного очищення та озеленення території Тернополя та населених пунктів, які входять до складу громади, залучать підприємства, які обслуговують житловий фонд міста, комунальні підприємства, ОСББ, управителів будинків, суб’єктів господарювання, навчальні заклади, заклади охорони здоров’я та небайдужих жителів громади.

Також під час двомісячника благоустрою проведуть традиційні загальноміські толоки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію тернополянок, які працюють двірниками.

Читайте також

Дивіться також

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up