Партнер рубрики Події

100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини

100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини

14 квітня жителька селища Нагірянка Єва Василівна Смагула відсвяткувала свій 100-річний ювілей.

100 років виповнилося жительці селища Нагірянка Смагулі Єві Василівні.

Про це повідомили в Нагірянській сільській раді.

З цією знаменною подією ювілярку щиро привітали голова Нагірянської громади Ігор Кіндрат, депутат обласної ради Василь Вислоцький, а також всечесні отці Дмитро Ненчин та Іван Паламар. До привітань долучився й народний аматорський ансамбль лемківської пісні «Потічок» Нагірянського закладу культури.

Відео дня

— Шановна, Єво Василівно, висловлюємо глибоку шану, повагу й низький уклін Вашій життєлюбності і самовідданій праці від усіх жителів територіальної громади. Такий вік — це дар Божий і не кожному судилося дожити до такого прекрасного ювілею! За плечима багато гідних років: є що згадати і є чим пишатися. І хоча в житті було інколи не просто, але завдяки Вашій мудрості, розуму і натхненню жити і працювати доля подарувала такі прекрасні роки, — йдеться у тексті привітання громади. — Хай Ваша життєва мудрість та досвід стають джерелом натхнення для молодших поколінь! Нехай Господь благословляє у доброму здоров’ї та душевному спокої прожити ще довгі роки! Злагоди, добробуту, тепла і поваги від родичів та близьких, а найголовніше — врешті дочекатись довгоочікуваної перемоги й миру в рідній Україні!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що столітній ювілей святкувала ветеранка Тернопільського медичного університету Ярослава Коморовська.

 

Читайте також:

Столітній ювілей святкує ветеранка Тернопільського медичного університету Ярослава Коморовська

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Аліна

    Вітаємо!
  • Галина

    Хай Матінка Божа оберігає і здоров'я Господь посилає.🌷🌷🌷
  • Ivan

    Щирі вітання бабусі, здоров'я на ще довші роки життя💐
  • Володимир

    В моєї бабусі наступного року також буде 100 також Єва звати

keyboard_arrow_up