Партнер рубрики Події

18-річна тернополянка із синдромом Дауна шукає роботу

18-річна тернополянка із синдромом Дауна шукає роботу

“Сонячна” тернополянка Лідія Олійник шукає своє перше місце роботи. Мати дівчинки розповідає, що її донечка мріє працювати у бібліотеці чи книжковому магазині. 

 

18-річна Лідія Олійник має синдром Дауна. Дівчина відвідує тернопільську загальноосвітню школу №4, зараз вона навчається у дев’ятому класі. 

- Ліда у мене “сонячна” дівчинка, тому вона пізніше пішла у школу. - розповідає мати тернополянка пані Наталія. - Але вона вміє чудово писати і обожнює читати. Особливо їй подобається зарубіжна література. 

У сім’ї Олійник складні сімейні обставини, тож хороша вакансія стала б у пригоді. Лідія чудово справилась би із роботою у бібліотеці чи книжковому магазині, пояснює мати дівчинки. 

Відео дня

- Звісно, я б хотіла разом із донькою працювати, щоб їй допомагати на початку, - каже пані Наталія. - Ліда спокійна та позитивна, тому їй потрібна якась якраз така не метушлива робота. Вона хоче розвиватись, тому я надіюсь, що Ліда здійснить свою невелику мрію і буде працювати у бібліотеці. 

Якщо у вас є пропозиція роботи для “сонячної” Ліди, то телефонуйте за номером телефону: 096 270 2363 (Наталія, мама дівчини).

Нагадаємо, 21 березня — до Дня сонячних людей - для Ліди влаштували її першу персональну виставку. Дівчинка гарно малює, любить вивчати англійську мову, а минулого року навчалася в театральній студії. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up