Партнер рубрики Події

27 червня у Тернополі не продаватимуть алкоголь після 17.00

27 червня у Тернополі не продаватимуть алкоголь після 17.00

У свято випускного, 27 червня з 17.00 год. до 22.00 год. суб’єктам господарювання міста (крім закладів ресторанного господарства) буде заборонено продавати пиво, алкогольні і слабоалкогольні напої та вина столові. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Рішення прийняли з метою дотримання громадського порядку під час проведення 27 червня  у Тернополі свята «Випускник – 2019».

Дотримання вимог чинного законодавства та рішення міської ради забезпечуватиме управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради, а також поліція.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Svit Lana

    Сміх та й годі! До чого то оголошення?! А після 22.00 можна? Клоуни,а не влада!

    Svit Lana reply Svit Lana

    Yaroslav Kurus і в результаті всерівно купляють

    Yaroslav Kurus reply Svit Lana

    Svit Lana а після 22 діє інша постанова, яка теж забороняє :)
  • Олександр Крицак

    Попередили щоб могли завчасно затаритись :)
  • Анонім

    Ну ,що тут скажеш кожного року одне і те саме . Мені взагалі соромно за тих вчителів ,батьків ,які не вчать дітей про шкідливий вплив алкоголю . Ось чому получається так , що діти яким ще не виповнилось 18 років на випускних дориваються до алкоголю так , що хтось опиняється в реанімації токсикологічного відділення ,а хтось зустрічає сонце обриганим десь під лавкою ,а хтось лізе у воду і там топиться. Знову піднімуть на вуха всі служби бо випускний ,а я так думаю ,що нех.... смикати екстрені служби оскільки до 18 років за дії дітей відповідають батьки ось хай вони і слідкують за своїми дітьми щоб ті не набухались до чортиків і не повбивали один одного .На мою думку я вважаю ,що усі ці безглузді традиції типу йти у балахонах через усе місто ,ресторани ,зустрічати сонце, і ще цілий ряд безглуздих традицій це така галіматня якої в світі просто  не існує . Хтось із цих батьківських комітетів напевно думає ,що якщо не пройти весь цей шлейф традицій то діти не поступлять ,а якщо і поступлять ,то будуть хреново вчитися в інституті. Пора розуміти ,що всю цю бодягу із випускними ще заколочують в 10 класі ,ідуть повним ходом підготування ,і все це організовує батьківський комітет із вчителями ,а інші батьки ведуться на все це і погоджкються на любі забаганки щоб не виглядати сірою вороною . На мою думку виглядати сірою вороною навіть краще оскільки це показує ,що у людей є стержень і власна думка .Мені просто дивно куда міністерство дивиться . Якщо батьки ,діти ,вчителя хочуть щось подібного роду організовувати то це має бути тільки добровільно і після вручення атестатів без лишнього пафосу і офіціосу ,ну і звичайно понтів .
  • Sophia Shul

    Шкода. що треба вдаватися аж до такого. Сподіваюсь, колись навчаться відпочивати без пиятик. Але що ж, як батьки вчать...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up