8-річний Юрчик, якого збив п’яний водій, знову провів на операційному столі 4 години. Як почувається?

8-річний Юрчик, якого збив п’яний водій, знову провів на операційному столі 4 години. Як почувається?
  • «Я йому (водію) колеса поспускаю» – такою була перша реакція Юрчика, коли йому розповіли про ДТП. Малий не пам’ятав нічого про той день і трагедію, яка з ним трапилась.
  • Відвідати Юрчика приходили поліцейські. Подарували малому купу смаколиків і футбольний м’яч, який хлопчик не випускає з рук і мріє по скоріше випробувати. 

Чотири години на операційному столі провів 8-річний Юрчик Чорний – хлопчику в обидві ноги вставляли пластини. Це вже друга операція, яку за тиждень після ДТП переніс хлопчина.

Він боєць, молодчинка, терпить, - кажуть ті, хто спостерігає за хлопцем і за тим, як він оговтується після операцій. Часом, як і кожна дитина, малий капризує і плаче. Але, як справжній маленький мужчина, терпляче виносить усі медичні процедури.    

- Зараз ніби, Богу дякувати, йому трошки легше, - розповіла мама хлопчика Наталя Чорна. – Болить його животик – робитимуть УЗД. Головні болі вимучують – планують ще раз провести МРТ.

Відео дня

Про ДТП і все, що з ним сталось того вечора, Юрчик не пам’ятав нічогісінько. Коли в лікарні прийшов до тями, дивувався, чого він тут. І дуже плакав та просився додому.

Наразі Юрчик почувається добре, наскільки це можливо в даній ситуації. Його відвідали у лікарні поліцейські та принесли купу смаколиків і футбольного м’яча, якого малий буквально не випускає з рук і хоче по скоріше випробувати на ігровому полі. Проте попереду у нього – ще не один день чи місяць лікування та реабілітації.

Минулого четверга малого знову прооперували. Дитина провела на операційному столі понад 4 години. В обидві ноги вставили п’ять пластин. Ділянки – від тазу і мало не до п’яток.

Наразі Христинка, старша сестричка Юрчика, в якої на очах сталась ДТП, перебуває з родичами. Дівчинка завтра, 21 липня, планує відвідати братика у лікарні. Біля малого весь час перебуває мама. Приходять до малого братика його старші брати й сестри.

Водій Володимир, який напідпитку збив малого, зараз за гратами і проведе у слідчому ізоляторі 2 місяці. Чоловік, як вдалось нам дізнатись від власних джерел, наближених до силових структур, часто плаче та шкодує про те, що накоїв. 

Нагадаємо, Нагадаємо, аварія трапилась ввечері 8 липня у с. Прошова Тернопільського району.

Дитину у важкому стані одразу доправили до реанімації обласної дитячої лікарні.

П'яний водій на шаленій швидкості збив хлопчика. Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen. За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Алкотестер "Драгер" показав 2,26 проміле алкоголю.

"Я йому розказала, що сталось, чому він тут – то першою реакцією було «Я йому (водію – прим. авт) колеса поспускаю», - пригадує пані Наталя. – Син ображений і терпить сильний біль. І вже переніс дві операції".

Жінка вдячна всім за допомогу. 

- Я дуже дякую усім, хто нам допоміг – молитвою, грошима чи просто добрим словом – сердечно дякую усім добрим людям, хто відгукнувся на нашу біду, - Наталія Чорна ледь стримує сльози. – Нехай вам Бог віддячить, а я проситиму у нього здоров’я вам і вашим родинам.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 стстатті 286 Кримінального кодексу України, повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області Богдан Шуляр. Наразі проводять цілий ряд судових експертиз. Також допитуємо всіх можливих очевидців пригоди.

 

Довідка

Тел Наталії Чорної (мама Юрчика): 099 252 20 41

Рахунок для пожертв на лікування Юрка: ПУМБ банк 4314 1400 0125 2607, Чорна Наталія.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (131)
  • Ніна Дадашова

    ++++++++
  • Нина Боянова

    +++++
  • Ольга Кривобочек

    +++
  • Свєта Терещук

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up