“95-ий квартал” "заступився" за тернопільських священиків, які гуляли в нічному клубі

“95-ий квартал” "заступився" за тернопільських священиків, які гуляли в нічному клубі

Актори студії “Квартал 95” в ефірі програми “Чисто news” темою для своїх жартів обрали скандал довкола священиків УАПЦ, які відпочивали у барі "Сіті" в Тернополі.

Володимир Зеленський зазначив, що є одна з версій, ніби насправді священнослужителі у нічному клубі не відпочивали, а продовжували працювати, шукаючи грішників, щоб зустрітися з ними особисто і навернути їх на шлях істинний.

– Наприклад, тут чітко видно як владика закликає дівчину до тайної сповіді, – прокоментував Зеленський один з кадрів, на якому видно як представник духовенства тягне дівчину за руку.

І далі наступний коментар до епізоду під час танцю додав Валерій Жидков:

Відео дня

– А ось тут він бере грішницю на руки і показує: ти прощена.

Не оминули своєю увагою і моменту, коли виникла бійка за участі священиків.

– А тут владика та інші священики “ізганяють бєса”, який трапляється на їх шляху, – прокоментував Зеленський і цей епізод.

Підсумував цю скандальну тему інший ведучий Валерій Жидков:

– Священики теж люди і усе людське їм теж не чуже, але усі ми прекрасно розуміємо, що гріх таким займатися у приміщеннях, де є камери відеоспостереження.

Нагадаємо, через гуляння в барі архієпископа відправили на покаяння у монастир

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Локтіонов Ростислав

    Владимир, вы там аккуратнее, ибо еще не все потеряно - вот батюшки просмотрят "Блэйд", устроят вам пришествие-нашествие, чтоб вас из Киева изгонять :-)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up