Партнер рубрики Події

У Тернополі адвокати створили власний BlaBlaCar: що це за ініціатива та як вона працює

У Тернополі адвокати створили власний BlaBlaCar: що це за ініціатива та як вона працює
  • Тернопільські адвокати об’єднуються, щоб разом їздити на суди та по інших робочих справах.
  • Вони створили групу у Viber,  в якій шукають собі попутників-адвокатів.

Автор ідеї “Адвокатський BlaBlaCar“ - адвокат Андрій Гуцалюк розповів, що він вирішив створити таку ініціативу тому, що йому завжди було скучно їздити самому.

 - Ні в кого не має бажання на цьому заробити, - пояснює пан Андрій. - Я особисто дуже часто їжджу за межами області на різні суди і мені просто скучно їздити, а незнайомих людей у машину не хочеться брати, бо це небезпечно. Тому я вирішив об’єднати адвокатів між собою за допомогою такої ініціативи.

В групі тернопільських адвокатів у Viber адвокат вносить інформацію, куди він планує їхати в найближчі дні (дата, час, місто, суд, орієнтовний час перебування), після чого інші адвокати можуть приєднатися до цієї поїздки, щоб зекономити кошти та можливо гарно разом провести час. Ризику - нуль, оскільки всі всіх знають, пояснює автор ідеї.

Відео дня

- Адвокат, у першу чергу, повинен виглядати охайно, бо зустрічають по одягу, як то кажуть, - каже пан Андрій. - У той період часу, коли я не мав автомобіля, то багато їздив автобусами. І, наприклад, коли я доїжджав до Бережан у спеку, то вже не надто гарно виглядав. І виходячи з того, що адвокати дуже часто їздять у відрядження, але не всі вони мають машину, то я придумав цю ініціативу. У групу в Viber ми долучили всіх адвокатів Тернопілля, їх приблизно 800 чоловік.

У процесі поїздки можна обмінюватись досвідом чи просто спілкуватись, каже чоловік.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Marcus Aurelius

    Які лапочки..
  • анонім

    Хочуть мутити щось разом в автомобілі...Домовлятися про схеми різні.... Розумно..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up