Аераційний фонтан в парку Тараса Шевченка готують до зими

Аераційний фонтан в парку Тараса Шевченка готують до зими

Новий сезон роботи фонтанів розпочнеться навесні.

18 жовтня у парку Тараса Шевченка працівники підприємства КП «Тернопільводоканал» з допомогою водолазів ДСНС розпочали сезонний демонтаж обладнання аераційних фонтанів.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

— Стартували з улюбленців тернополян – аераційних водограїв у парку Шевченка, — зазначають на підприємстві. — На підйомі агрегатів із води та транспортуванні на склад справа не завершиться. Ще плануємо відчистити обладнання, перевірити справність усіх механізмів, замінити за потреби окремі компоненти. Обіцяємо зробити все необхідне.

Відео дня

Новий сезон роботи фонтанів розпочнеться з настанням справжньої весни, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що через крадіжки кабелю вийшли з ладу двигуни та освітлювальна система водограїв навколо Ставу.

Довідка

Аераційний фонтан у Тернополі — найдовший аераційний фонтан в Україні. Його відкрили до Дня міста у 2017 році. Це місце дуже швидко стало однієї з візитівок Тернополя. Його встановили не лише для краси, а й щоб вода Ставу наповнювалася киснем. Локація стала однією з улюблених місць серед тернополян та туристів. Кожного вечора тут фотографуються, знімають відео  десятки людей. Гості приїжджають з різних міст, щоб помилуватися водограєм. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up