Партнер рубрики Події

Ангелом повертається з передової у Теребовлю командир батальйону, підполковник Юрій Пушкін

Ангелом повертається з передової у Теребовлю командир батальйону, підполковник Юрій Пушкін

Юрій Пушкін помер під час виконання військових обов’язків по захисту Батьківщини 24 серпня 2023 року в м. Лиман Донецької області.

Про це повідомили в Теребовлянській міській раді.

— Важка втрата, біль, смуток…. Небесне військо поповнив ще один Герой. З фронту прийшла сумна звістка про загибель командира 55 батальону, підполковника ПУШКІНА Юрія Георгійовича, 1969 р.н., який мешкав у м. Теребовля.

Воїн помер під час виконання військових обов’язків по захисту Батьківщини 24 серпня 2023 року в м. Лиман Донецької області.

Відео дня

Юрій Георгійович був вольовим, наполегливим та принциповим військовослужбовцем, авторитетом для своїх побратимів, гарним другом для товаришів по службі.

Теребовлянська міська рада висловлює глибокі співчуття батькам та близьким захисника, який поклав своє життя, оберігаючи нашу Вітчизну. 

Теребовлянців просять 26 серпня зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом загиблого Героя. Час зустрічі — 12.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Парастас того ж дня (субота) о 19.00 год по вул. Підзамче 2, — йдеться у повідомленні міської ради.

Чин похорону воїна відбудеться 27 серпня о 14.00 годині. Поховають загиблого захисника на Алеї Героїв, що на міському кладовищі у Теребовлі.

Війна забирає найкращих, але їх подвиг житиме вічно! Герої не вмирають!

У Теребовлянській громаді 26 та 27 серпня – Дні жалоби

Відповідно до розпорядження міського голови, з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні, жителя м.Теребовля Юрія ПУШКІНА, 26 та 27 серпня 2023 року оголошено Днями жалоби на території Теребовлянської міської територіальної громади.

На знак скорботи за загиблим захисником України цього дня на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, комунальних установ, установ, підприємств і організацій буде приспущено Державний Прапор України. У ці дні заборонені розважальні заходи.

Вони навічно залишаються в строю, на захисті рідної землі. Вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах…

Не забудемо Воїна! Не пробачимо ворогу!

Вічна пам'ять і слава відважному Захисникові!

 

Читайте також:

Перестало битися серце Героя з Чорткова Руслана Орла

Підтримайте петицію про присвоєння звання Герой України Валерію Гинді (посмертно)

Йому назавжди 41…Загинув житель Бережан Назарій Адамчук

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Виктор Солодкий

    Вічна пам'ять Герою
  • Тетяна Ярова

    Царство небесне Герою України, Світла пам'ять
  • Наталія Матвіюк

    Вічна пам'ять Герою... Царство небесне, співчуття рідним...
  • Оксана Фармега

    Вічна пам'ять царство небесне

keyboard_arrow_up