Партнер рубрики Події

Арт-простір для переселенців та військових відкриють в бібліотеці на бульварі Шевченка

Арт-простір для переселенців та військових відкриють в бібліотеці на бульварі Шевченка

Арт-середовище для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців і їхніх сімей, де можна безкоштовно отримати фахову психологічну консультацію від спеціалістів-психологів, а також відвідати майстер-класи відкривають 25 липня у Тернопільській обласній науковій бібліотеці.

Про це повідомляють на сайті закладу.

— Ми відкриваємо арт-середовище для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців і їхніх сімей, де можна безкоштовно отримати фахову психологічну консультацію від спеціалістів-психологів. Також будуть проведені мистецькі майстер-класи з художником, керівником «Арт-студії Д.Р» Тернопіль» — Рустамом Давлетовим, де учасники матимуть змогу поринути у світ мистецтва, адже мистецтво лікує, надихає та відроджує, — йдеться у повідомленні.

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека спільно з «Іншою Освітою» та з «zusa» за підтримки Європейського Союзу запрошує взяти участь у проєкті.

Відео дня

У бібліотеці зазначають, що кількість місць для учасників обмежена. Для участі у студіях треба заповнити форму: https://forms.gle/ogn83rm7Me4xSRfD9

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що на базі притулку для ВПО, що знаходиться в Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ відкрили «Дружній простір» — хаб для дітей та молоді, які постраждали внаслідок війни.

Довідка
У червні 2023 року Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека взяла участь у конкурсі проєктних грантів за фінансової підтримки програмою «Culture Helps /Культура допомагає», яка імплементується «Іншою Освітою» спільно з «zusa» за підтримки Європейського Союзу, та успішно виграла його з проектом «Психологічно-мистецькі студії «Дім»».

 

Читайте також:

 У Тернополі відкрили «Дружній простір» — хаб для дітей та молоді, які постраждали внаслідок війни

Є зміни до порядку призначення виплат на проживання для переселенців — що треба знати жителям Тернопільщини

Хто на милицях, а хто з малою дитиною і всі рятуються від війни... Як переселенці влаштувалися у шелтері Тернополя

Готували на дощовій воді і ледь врятувалися: історія переселенців, які відкрили бізнес на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up