У Тернополі відкрили «Дружній простір» — хаб для дітей та молоді, які постраждали внаслідок війни

У Тернополі відкрили «Дружній простір» — хаб для дітей та молоді, які постраждали внаслідок війни

Тернопільський фаховий коледж ТНТУ ім. І. Пулюя став восьмим дружнім простором в Україні.

На базі притулку для ВПО, що знаходиться в Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя відкрили «Дружній простір» — хаб для дітей та молоді, які постраждали внаслідок війни.

Про це повідомляє Тернопільська обласна військова адміністрація.

Відео дня

Проєкт спрямований пом'якшити негативний вплив на психоемоційний стан дітей та молоді, надати підтримку, зокрема, психологічну.

Тернопільський фаховий коледж ТНТУ ім. І. Пулюя став восьмим дружнім простором в Україні. У хабі будуть проводити розвивальні та розважальні заходи для дітей та молоді різного віку.

Зокрема, заняття з профорієнтації, медіаграмотності, домедичної допомоги та мінно-вибухової безпеки. Також у межах «Дружнього простору» будуть надавати індивідуальні та групові психологічні консультації, проводитися майстер-класи з психологічної розрядки.

Довідка

Проєкт «Дружній простір» реалізує ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» у межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб/EU4Skills», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) за дорученням уряду Німеччини.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, які мистецькі гуртки організували у Тернополі для дітей переселенців.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up