Партнер рубрики Події

Багатодітна мама з Тернополя бореться за життя сина — потрібна допомога

Багатодітна мама з Тернополя бореться за життя сина — потрібна допомога

Найстарший син тернополянки Наталії Задойоної бореться з раком. Після смерті чоловіка, жінка сама дає раду дев'ятьом дітям. У соцмережі тернополяни поширюють прохання про допомогу родині.

— Бути на війни можна і в тилу, коли воюєш проти раку! Моїй подрузі Nata Zadoena потрібна допомога у цій боротьбі за життя сина, — написала у соцмережі тернополянка Наталія Орищак.

У сім'ї Наталі та Андрія народилось 7 синів та 2 донечки.

5 років тому чоловікові Наталі Андрієві діагностували рак ( коротко без деталей назви діагнозу). Два роки боротьби за життя тата 9 дітей були безуспішними. 14 лютого цього року минуло 3 роки, як Андрія не стало.

Відео дня

Тоді за старшого став Вітя. Він другий син в родині і тоді йому виповнилося 21 рік, бо старший брат інвалід з дитинства.

Наталя дуже мужня жінка. Вона не лише давала собі раду, а ще завжди допомагає іншим. Є головою громадської організації багатодітних родин Тернополя.

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення 24 лютого, Наталя, не роздумуючи, передала свої дві швейні машини та оверлог для проекту #Трусарді_UA , допомагала іншим багатодітним родинам!

— А нещодавно я випадково дізналася, що у Віті ( на фото —  другий справа) у її помічника, опори — той самий діагноз, що і в батька. Вона навіть посоромилася про це сказати, — написала пані Орищак. — Друзі, Наталі дуже потрібна підтримка та матеріальна допомога!!! Прошу вас поділитися горнятком кави у грошовому еквіваленті з Наталею, щоб підтримати її. Буду також вдячна за поширення інформації

Довідка
Приват: 5168 7573 9373 1163
Монобанк: 5375414136671160
Отримувачка: Задойона Наталія Петрівна.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали історію тернополянки Наталі Задойоної, де є семеро синів та дві донечки. Жінка розповідала у чому секрет її родини та які проблеми мають багатодітні сім'ї.

 

Читайте також:

“У мене дев’ять дітей, і я кожного обіймаю»: Наталя Задойона про щастя та проблеми багатодітних сімей

Нашого дому вже немає… Будинок сімейного типу з Донеччини, де 11 дітей, знайшов прихисток на Тернопіллі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Таня Кордупель

    ++++++++
  • Наталя Задойона

    Дякую за допомогу,але картки заблоковані до 1.03.24.
  • Світлана Мазурчак

    ++++++++++++
  • Ганна Ірха-Сегеда

    ++++++++++++++

keyboard_arrow_up