Партнер рубрики Події

Батькам дітей з інвалідністю розкажуть про їхні права та пільги

Батькам дітей з інвалідністю розкажуть про їхні права та пільги

Безкоштовний семінар на тему "Думайте про дитину, а не про її інвалідність. Права, пільги та механізми їх відстоювання" відбудеться 11 листопада. Початок о 10.00. 

- Ми, батьки діток з інвалідністю, часом не знаємо про те, які права нам гарантує держава, - каже координатор заходу Олена Коваль. - А такий семінар дає нам унікальну можливість довідатись про це. Було б дуже добре, аби якомога більше людей скористались нею.

Під час семінару розкажуть про права та пільги дітей та молоді з інвалідністю. Серед доповідачів: член правління громадської організації "Ліга соціальних працівників Києва"  Лариса Татаринова,  заступник директора - начальник відділу соціальної роботи Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Солом'янського району Києва, майстер соціальної роботи.

- Ми запрошуємо батьків дітей з особливими потребами, соціальних працівників, представників громадських організацій, - каже Олена. - Та всіх, кому не байдуже питання щодо механізмів захисту прав дітей та молоді з інвалідністю. Семінар триватиме п'ять годин, а участь в ньому - безкоштовна. 

Відео дня

Довідка

За додатковою інформацією звертайтеся до Олени Коваль за номером 068-225-01-74. Семінар проходитиме у Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі за адресою вул. Братів Бойчуків, 6. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up