Партнер рубрики Події

Біля "Березолю" почали будівництво серед ночі. Мешканці прийшли до міського голови

Біля "Березолю" почали будівництво серед ночі. Мешканці прийшли до міського голови
  • Тернополяни розповідають, що будівництво біля "Березолю" розпочали о 3.00 у ніч на 6 грудня. Техніку підготували ще з обіду і почали працювати, коли люди полягали спати.

 

Мешканці викликали поліцію, однак на погрози з боку "тітушок" вона ніяк не реагує. Міський голова каже, що допомогти нічим не може, цим мають займатись правоохоронні органи. 

Тим часом люди бояться ходити біля свого дому через те, що їм постійно погрожують "тітушки".  70-річній бабусі навіть приставили ножа до горла, кажуть мешканці.


Нагадаємо, конфлікт забудовника та мешканців біля "Березолю триває вже давно. Люди скаржаться, що їм неодноразово погрожували фізичною розправою, а біля території постійно чергують десятки чоловіків спортивної статури. 

6 грудня обурені мешканці прийшли у міськраду, люди вимагали зустрічі з міським головою після засідання виконкому. Просили, щоб хоча б він допоміг вирішити це питання.

Відео дня

- Хто дав право на території палацу культури "Березіль" цинічно руйнувати бомбосховище та ставити житловий будинок? - каже представниця мешканців Марія Маркович. - Поліція не реагує. Сергій Надал є головним у місті, невже він не може врегулювати цю проблему?

- Міська рада поліцією не керує, - зазначає міський голова. - Будь ласка, навпроти є прокуратура, туди і звертайтеся. - Ваше звернення направлено у відділ державного архітектурно-будівельного контролю для проведення перевірки. Якщо там виявлять якісь порушення, я гарантую, що ці роботи будуть припинені. Але тільки після відповідного висновку.  

Мешканці кажуть, що здаватися не збираються і планують організувати збори біля "Березолю" о 19:00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Знайшли до кого іти ,і шукати правду . Він сам і його шобла і дали дозвіл на будівництво будинку . Я вже казав буде то саме , що на вул .Петлюри де люди теж різними способами захищали прибудинкову територію ,і дорогу перекривали ,і пробували огорожу знести ,і до надала ходили , а все було марно .
  • Маша Брила

    Совісті ніякої в наших чиновників, людей мають за ніщо!!! Не враховують думки ні стареньких людей які все життя там прожили, ні молоді... А все тому що гроші, гроші і ще раз гроші... Коли нарешті нажеруться?!???

    У Тернополі продано майже кожен клаптик землі де можна хоч щось побудувати, забудували все шо могли... Якби дійсно мова йшла про якесь соціальне житло чи проект з адекватними, доступними  цінами для простих!!! людей  то думаю люди б на це по іншому реагували, а так новозбудованих квартир більш ніж достатньо, є з чого вибирати ще б було за що...
  • бурундук

    сам же той дозвіл давав, падлюка, а тепер каже не маю повноважень?
  • бурундук

    страшно в тій країні жити. ви тільки подивіться скільки пафосу в словах пана мера

    Anonymous reply бурундук

    Та який пафос може бути в тупого бидла? Ви, напевно, щось попутали. То не пафос, то проста бича наглість і хамство.

    Петро Білецький reply Anonymous

    То нахрап.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up