Партнер рубрики Події

Біля Ставу зліпили міні-сніговичків, снігового козака, і Олафа (фоторепортаж)

Біля Ставу зліпили міні-сніговичків, снігового козака, і Олафа (фоторепортаж)

Креативних сніговиків ліпили тернополяни на Фестивалі снігових баб на Єлисейських полях. Для декорування використовували моркву, шарфи та навіть палички для суші.

Тернополяни креативили як могли, були навіть мультяшні герої. Зокрема чи не найбільше  уваги привертав сніговик Олаф з мультфільму "Крижане серце", який зліпили Наталя Стельмащук з дітьми: 10-річною Олександрою і 7-річним Назаром. 

- Влітку я гортала стрічку в Інстаграмі, і побачила картинку Олафа. Тоді я вирішила, що цієї зими обов'язково його маю зліпити, розповідає 10-річна Олександра. - Допомагала мені майже усія сім'я - тато просто на роботі, тому не зміг приєднатись. До речі, не раджу малювати фарбами по сніговику, як це робили ми, бо вона дуже швидко замерзає. А замість пензлика використовували палички для суші.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • бурундук

    от приклад чудової самоорганізації - дали клич в Фб, зібрались і діти потішились, і затрат ніяких. але організацією мала б займатись міська рада
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up