Бійці штурмової бригади «Лють» пройшли перший етап підготовки

Бійці штурмової бригади  «Лють» пройшли перший етап підготовки

Впродовж кількох тижнів новобранці новоствореної штурмової бригади «Лють» проходили перший етап професійного навчання.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

«Тут ми пройшли дуже класну та потужну підготовку. Чесно кажучи, я не був впевнений, що це можна зробити так швидко. Але результати показали, що це реально і цивільні люди можуть показати хороші результати за короткий час» , — розповів боєць штурмової бригади «Лють»  з позивним «Хрест» .

Відео дня

Основи вогневої та тактичної підготовки, а також тактичну медицину освоїли бійці в максимально стислі терміни. З хлопцями займалися досвідчені тренери, які доклали максимум зусиль, аби майбутні захисники отримали якісні уміння та навички. Усі заняття відбувалися в умовах, наближених до реальних бойових дій.

«У цивільному житті я був інструктором з навчання населення першої невідкладної допомоги від товариства «Червоного Хреста України» . Принципи товариства не дозволяли тримати зброю і підтримувати нейтралітет, який є базовим для «Червоного Хреста». Окрім цього, я вивчав і тактичну медицину і це все розвиваю до тепер, бо це речі, які рятують життя. Не кожна куля забирає життя. Його може забрати невчасна або не якісно надана допомога». На Тернопільщині — це вже другий випуск бійців, які пройшли професійну підготовку. За кілька днів хлопці відправляться до інших спеціалізованих навчальних центрів для проходження бойового злагодження. Під час другого етапу всі повинні зрозуміти, що таке робота у групах і як працювати в екстремальних ситуаціях.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що  на Тернопільщині створюють штурмові бригади.

Довідка
«Гвардія наступу» — це професійні штурмові бригади МВС. Команди бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України. Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов». У Державна прикордонна служба України вас чекають у бригаді «Сталевий кордон». А в Національна поліція України — у штурмовій бригаді «Лють».

 

Читайте також:

На війну треба йти без «рожевих окулярів». Історія друзів, які вступили у «Гвардію наступу»

Перші бійці штурмової бригади «Лють» почали навчання

Хочу підняти український прапор над рідним містом: доброволець бригади «Лють» Тетяна Ковальова

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Ольга

    Знайшли кого поставити на фотографію. Це ж Ляхович Олько Миколайович, найбільший крадій/корупціонер в поліції Тернопільської області. Ним уже давно має займатись ДБР. Не ставте більше жодної фотографії з ним, а то над ними рже увесь особовий склад поліції тернопільської області.



    Краще зясуйте наступне питання - в Тернополі з початку війни був сформований добровольчий батальйон Тайфун. Всі дії якого висвітлювали в інтернеті . З 14 жовтня про них жодної згадки на їхній ж сторінці. Знаю, що деяка кількість людей з цього батальйону реально воює. Добре підготовлені, добре озброєні і вдягнуті як робокопи патрулювали вулиці Тернополя. Де вони зараз?

    Ольга Ольга reply Ольга Ольга

    Не розумію Богомола, як можна тримати на службі таких кадрів як Ляхович. У мене він уже б давно написав рапорта і гуляв на усі чотири сторини. Якщо керівник не може звільнити свого підлеглого, який краде. І увесь особовий склад про то знає. Який ви генерал пане Богомол? Честь маю!

keyboard_arrow_up