Бійців 105-ї бригади ТрО відзначили державними нагородами

Бійців 105-ї бригади ТрО відзначили державними нагородами

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш відзначив бійців 105-ї окремої бригади територіальної оборони на передових позиціях.

Днями голова Тернопільської ОВА Володимир Труш відвідав бійців 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, що міцно тримають свої позиції на передовій лінії. Мужні воїни, що боронять Донеччину, перебувають під постійними обстрілами. Але це не лякає незламних захисників, які непорушно триматимуться до кінця. За їх хоробрість та героїзм очільник області нагородив заслужених відзнаками Президента України та військової адміністрації.

Про це йдеться у повідомленні 105-ї бригади та Володимира Труша у Фейсбук.

Відео дня

Крім почесних нагород, від Тернопільщини на передову передали необхідне спорядження. У спілкуванні з захисниками були озвучені нагальні потреби військовослужбовців. Зокрема, їм треба більше генераторів, квадрокоптерів, засобів зв’язку «Starlink».

На цей час в ОВА готуються до передачі нової партії військової форми та генераторів.

Попри важкі випробування та безжальне знищення населених пунктів Донеччини російськими окупантами, наші воїни не віддають окупанту жодного клаптику рідної землі.

«В усіх прифронтових містах нашої держави, де є український прапор, є віра і надія. Це відчувається. Ми зробимо все, щоб синьо-жовті кольори замайоріли від Донецька й до східного кордону. Слава всім, хто зараз у бою за Україну і людей! Дякую всім, хто допомагає щодня!», – зазначив керівник Тернопільської ОВА.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, як захисник Роман Яріш зі 105-ї бригади ТрО готує вибухові подарунки для ворога. Також розповідали історію бійця з позивним «Клап», який вправно нищить окупантів на Харківщині.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Antin Javir

    А де воюють бійці?!
  • Anna Popadynets

    Щиро вітаю
  • Світлана Незбрицька

    Вітаю. Сил, терпіння , відваги і мужності  бажаю на   щодень. . Тримайте стрій!!
    Шануймося і Будьмо в єдності за Славу України!!!

keyboard_arrow_up