Благодійний аукціон, лекції та концерти: куди піти у Тернополі 10-11 червня?

Благодійний аукціон, лекції та концерти: куди піти у Тернополі 10-11 червня?

У Тернополі збільшується кількість різних заходів. Організатори не забувають ні про дітей, ні про дорослих. Тому кожні вихідні є варіанти, де можна провести час поза домівкою.

Журналісти «20 хвилин» зібрали для вас добірку найцікавіших подій, які можна відвідати у Тернополі. Це благодійні аукціони, концерти, майстер-класи.

Куди піти в суботу, 10 червня?

Майстер-клас з ораторського мистецтва

Товариство «Просвіта» запрошує тернополян на відкриті уроки з ораторського мистецтва. Під час заходу всі присутні ознайомляться з основними техніками і прийомами риторики, спробують себе у мистецтві публічного виступу, а також освоять базові правила ефективних промов і виступів.

Відео дня

А проводитиме захід український актор розмовного жанру, кіноактор, актор театру, співак Андрій Оленин. Попри успішну сценічну кар’єру Андрій Оленин виконував ще й ролі в Тернопільському академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Час і локація: початок о 19.00 годин. Приміщення товариства «Просвіта» (вулиця Йосифа Сліпого, 3).

Вхід: вільний.

Благодійний аукціон «Файна справа»

Задля допомоги нашим воїнам, Благодійний фонд «Тернопіль» та Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення оголошує перший благодійний аукціон «Файна справа».

Всі кошти, виручені з аукціону, спрямують на закупівлю сучасних військових засобів, медикаментів, засобів першої необхідності для успішної боротьби проти окупантів.

Під час заходу ви зможете придбати цікаві унікальні речі, а також долучитися до розпису використаних гільз та написання листів воїнам Збройних сил України.

Час і локація: початок о 15.00. Захід відбудеться у ТРЦ «Подоляни» (вулиця Текстильна, 28ч).

Вхід: вільний.

Виступ молодіжних гуртів

Бажаєте весело та драйвово провести суботу? Тоді долучайтеся до виступів трьох молодих панк-гуртів. На сцені перед вами виступатимуть молодий тернопільський гурт з гучною назвою KILL!KILL!KILL!, музичний гурт The Artistic Rats та молода українська поппанк група, яка поєднує грандж, синтезатори, звучання «Робаний Йот».

Цей захід змушує відчути ностальгію за найкращими тусовками, першим коханням та безсонними ночами. Їх концерти — це окреме мистецтво, адже ми запам'ятовуємося розривною подачею, енергійними піснями.

Час та локація: початок о 19.00. Захід відбудеться у креативному кластері Na пошті (Чорновола, 4).

Вхід: квиток коштує 150-250 гривень. Замовити можна за посиланням.

Лекція для вегетаріанців

Як адаптуватися в соціумі не змінюючи під нього наші цінності? Як збудувати стратегії взаємодії і діяти, коли нас охоплює тривога, гнів, відчай, безнадія, самотність чи депресія? Про це тернополянам розкажуть під час лекції, яка сформована на основі дослідження випускниці Психології УКУ Ольги Довбецької.

Подія буде корисною для людей, які дотримуються веганства, вегетаріанства, дотичні до теми, а також тим, кого цікавить те, як покращити свою психологічну стійкість. Також всіх присутніх годуватимуть веганською піцою та іншими смаколиками.

Час та локація: початок о 16.00. Кафе STONE street cafe (вулиця Руська, 18).

Вхід: обов’язково попередня реєстрація за посиланням.

Куди піти в неділю, 11 червня?

Благодійний концерт VIP Тернопіль

Команда «V.I.P Тернопіль» дає великий благодійний концерт в рідному місті. Легендарна команда ті самі Танька і Володька та кум із «Одного разу під Полтавою». З Патріотичною програмою Glory to Ukraine та хітами гурту «Кіп’яток».

Всі кошти з квитків підуть на пікапи для Збройних сил України і в першу чергу для тернопільських бригад. Команда вже придбала 124 позашляховики, буси, пікапи, вантажівка, 56 дронів, 300 бронежилетів, 24 тепловізори, амуніція та багато іншого.

Наразі команда має запитів від наших військових на 30 автомобілів. Приходь, підтримай ЗСУ і зарядись позитивом.

Час та локація: початок о 18.00. Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса.

Вхід: квитки від 380 гривень. Придбати можна за посиланням

Сольний концерт Оксани Малецької

Поціновувачів класичної музики запрошують на концерт української артистки, вокалістки Тернопільської обласної філармонії Оксани Малецької.

У репертуарі тернополянки арії з опер композиторів світової та української класики, народні пісні. Співпрацює з такими колективами філармонії як академічний симфонічний оркестр, камерний оркестр, академічний камерний хор, оркестр академічного ансамблю танцю «Надзбручанка».

Крім пані Оксани участь у концерті беруть ще й лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Андрій Оленин, камерний склад академічного симфонічного оркестру Тернопільської обласної філармонії та народний артист України Мирослав Кріль.

Час та локація: початок о 17.00. Тернопільська обласна філармонія (вулиця Князя Острозького,11). 

Вхід: квитки 100-200 гривень. Придбати квитки можна за посиланням.

Наукове шоу

У пабі Bier Garage можна буде приємно та цікаво провести час усією родиною. На дітей та батьків чекає захоплюючий захід з цікавими екперементами та дослідами.

Наукове шоу – це феєрична вистава хімічних процесів та наукових дослідів для дітей у формі гри, це весела наука, де не ставлять оцінки, але роблять цікаві досліди та фокуси. Учасники цього неперевершеного дійства не лише спостерігатимуть за науковими дивами й чудесами, а ще й самі братимуть участь в експериментах, що дасть їм можливість повністю поринути в атмосферу наукового свята.

Час та локація: початок о 13.00, за адресою: Привокзальний Майдан, 1.

Вхід: бронюй столики зараз за телефоном: 0675500552.

Показ комедії

У Тернопільському драмтеатрі відбудеться показ комедії під назвою «Моя професія – синьйор з вищого світу».

У центрі сюжету – голова вбогого сімейства Леонідо Папагатто. Він видає себе за світського лева, щоб прогодувати рідних. Цю роль виконує заслужений артист України Олександр Папуша. Роль дружини головного героя Валерії виконує заслужена артистка України Оксана Малінович. Вона каже, що у виставі є гумор, кохання, пристрасть і любов до родини.

П'єсу «Моя професія – синьйор з вищого світу» написали після Другої світової війни італійські автори Джуліо Скарначчі та Ренцо Тарабузі. Ідея цього твору актуальна для українського суспільства і сьогодні, говорить В'ячеслав Жила.

Час та локація: початок 18.00. Показ відбудеться за адресою: бульвар Тараса Шевченка,6.

Вхід: вартість квитків від 130 гривень. Придбати можна за посиланням.

Читайте також:

У Зборові відкрили відділення соціальної реабілітації

У Борщеві відкрили інклюзивно-ресурсний центр – вже 18-й в області (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up