Партнер рубрики Події

У Зборові відкрили відділення соціальної реабілітації

У Зборові відкрили відділення соціальної реабілітації

Отримати соціальні послуги можуть діти та особи з інвалідністю, внутрішньо-переміщені особи, члени сімей які опинились у складних життєвих обставинах, учасники бойових дій у АТО/ООС та члени їхніх сімей, а також особи похилого віку

 

У Зборові, на базі Центру надання соціальних послуг, відкрили відділення соціальної реабілітації, повідомили у Тернопільській обласній військовій адміністрації.

— Соціальні послуги надаватимуть безоплатно, за плату або зі встановленням диференційованої плати, відповідно до законодавства, —  повідомили в ОВА. —  Обсяг послуг визначатиметься індивідуально, залежно від ступеня потреб людини.

Відео дня

У відділенні функціонують: кабінет фізичної реабілітації; кабінет набуття навичок самообслуговування; ресурсна кімната; кабінет логопеда; кабінет психолога.

— Отримати соціальні послуги можуть діти та особи з інвалідністю; особи/сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщені особи, — повідомили в обласній адміністрації. — А також учасники бойових дій у АТО/ООС та члени їхніх сімей й особи похилого віку.

 

Читайте також:

Повноцінне життя після травм та інсультів можливе: як у тернопільській лікарні рятують людей « з того світу»

14 медичних закладів Тернопільщини можуть надавати безоплатну реабілітаційну допомогу

Обласний центр реабілітації та розвитку дитини у Тернополі отримав обладнання від благодійників

У лікарні швидкої допомоги в Тернополі відкрили нове реабілітаційне відділення

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up