Партнер рубрики Події

Бути чи не бути у Тернополі проїзду по 5 грн: що вирішив суд (відео)

Бути чи не бути у Тернополі проїзду по 5 грн: що вирішив суд (відео)
  • Тернополянин Ростислав Небельський хоче, щоб суд визнав рішення виконкому про підняття тарифів на проїзд незаконним.
  • Його позов в Окружному адміністративному суді продовжили розглядати 12 лютого. 
  • Суд не задовільнив позов. Чоловік подаватиме апеляцію. 

Нагадаємо, тернополянин Ростислав Небельський - юрист. Подав до суду на виконком ТМР 1 листопада 2018-ого року.  Чоловік хоче повернути ті тарифи, які діяли в місті до 30 жовтня 2018-ого року, тобто готівкою 5 грн у маршрутках та 4 грн у тролейбусах. Засідання, яке відбувалося 31 січня, відтермінували, оскільки представник виконкому має донести необхідні для розгляду справи документи. Продовжили розгляд справи 12 лютого. 

Подробиці попереднього засідання тут: Тернополянин судиться з міською радою: вимагає відмінити рішення про тарифи на проїзд (відео)

На судові засідання приходить лиш представник виконкому - начальник відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях Віталій Гірняк. Третя сторона - управління транспорту, комунікацій та зв'язку від участі у судовому процесі відмовилася. 

Відео дня

Під час судових дебатів позивач - Ростислав Небельський доводив свою позицію та обгрунтовував чому рішення виконкому про підняття тарифів є незаконним та, що міська рада порушила при його прийнятті. 

Після судових дебатів суддя пішла у нарадчу кімнату. Суд вирішив відмовити у задоволенні позову Ростислава Небельського в повному обсязі. 

- Якби це рішення скасували, це б принесло неймовірних репутаційних втрат міській раді, - каже пан Небельський. - І очевидно, влада задіяла свої ресурси для того аби суд не прийняв таке рішення. 

Чоловік подаватиме апеляцію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Artur Stozharskiy

    ну ви ж знаєте чиї автобуси? так що все тут зрозуміло...
  • Андрей Беспалько

    Пора палити
  • Хльоп Зсила

    Єдиний спосіб не їздити маршрутками шоь вони обанкротилися
  • Тарас Дяченко

    Владо !!!  Ми нові Українці, майте совість так публічно переступати Закон. Ваші схеми старі і діють тільки через договорняки. Підтримую Ростислава, який обгрунтовно пояснив і підтримав свої вимоги. Вважаю що апеляційна інстанція буде на стороні Ростислава, якщо стануть на сторону закону. Слава Україні, Ростиславу респект.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up