Частина Тернополя два дні буде без води. Кому варто робити запаси

Частина Тернополя два дні буде без води. Кому варто робити запаси

Води не буде через планове промивання мереж.

— У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж, із 00 год 16 червня до 24 год 17 червня буде припинено водопостачання в центральній частині Тернополя, мікрорайонах “Новий Світ”, “Старий Парк”, на вулицях Текстильна, Поліська (промислова зона), в районі вулиць Татарська-Деповська-Дівоча-Чайковського-Монастириського, Чернівецька-Гребінки-Садова, — повідомляє пресслужба КП "Тернопільводоканал".

За словами начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Ганни Загородної, уже опівночі 17 червня вода поступово з`являтиметься у помешканнях тернополян, однак міститиме підвищену дозу хлору, а тому буде непридатною для вживання для пиття чи приготування їжі. Повністю водопостачання буде відновлено вранці 18 червня.

За час відсутності води в мережі також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов — заміни пожежних гідрантів, запірної арматури на вузлових місцях мережі, підключення новозбудованих об’єктів тощо.

Відео дня

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” рекомендує споживачам завчасно зробити необхідний запас води та просить вибачення за тимчасові незручності.

Промивання водопровідних мереж, як зазначають у водоканалі, це процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж для покращення якості питної води.

Нагадаємо, у травні два дні без води були жителі мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також у жителі довколишніх сіл.

Читайте також Скільки ще потерпати від дводенної засухи у кранах? Коли запрацює станція знезалізнення за 8 млн Євро
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ірина Степанишина

    Чому немає на Дружбі води ?
  • Marina Matveeva

    Чому відключили на Богдана Лепкого, і причому до 12 год ночі ще 2 години😒ну блін в чому справа чому такий бардак в нашому Тернополі🥲роблять що хочуть😒
  • Andrew B

    коли зробите бювет на Куліша.потритили 2 мільйона гривень а бювет стоїть.вулиці перекопані ще й води для декого не буде 4 дні.якість води дуже знизилася за останні роки.
  • Lesia Lesia

    Так в травні на Чайковського два дні промивали, а що ,цього разу опять??????

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Lesia Lesia

    кол-центр  КП "Тернопільводоканал"(подання показників, отримання роз'яснень): (0352) 519751, 0 800 509909
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up